Пошук

ЯСКРАВА КРАЇНА УСПІХУ

Наприкінці вересня у Чернігові відбувся V Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості ”Яскрава країна – 2015“. Ініціатором та організатором його виступає однойменна громадська організація, що має великий досвід проведення хореографічних та вокальних фестивалів: Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості у м. Трускавець, Фестиваль циркового мистецтва у Дніпропетровську, Дитячий фестиваль-конкурс сюжетної хореографії і вокального мистецтва в Одесі та багато інших.

Цього разу майже 700 талановитих юнаків та дівчат з Київської, Чернігівської, Тернопільської, Харківської, Закарпатської, Дніпропетровської областей України та з Республіки Білорусі виборювали першість у номінаціях ”Вокал“ та ”Хореографія“. До складу почесного журі фестивалю увійшли народні та заслужені артисти, відомі діячі культури та мистецтв України. Програма фестивалю була насиченою та включала в себе благодійний виступ, конкурсну програму, сольні концерти, танцювальний флеш-моб та фінальний Гала-концерт.

Найприємнішим моментом для учасників стали підсумки фестивалю, за результатами яких наші конкурсанти, неодноразові лауреати всеукраїнських і міжнародних хореографічних фестивалів, дует художнього народного ансамблю танцю ”Горлиця“ нашої академії Ірина Поліщук та Євген Найчук здобули першість у номінації ”Народний танець“ (вікова категорія 18 – 25 років). Виконання польських народних танців ”Краков’як“ та ”Куявяк з обереком“ було неперевершеним. Підготував танцюристів до фестивалю керівник ”Горлиці“, член Національної спілки хореографів України Андрій Медецький. Вітаємо наш колектив і його наставника, бажаєм і надалі нести танцювальне мистецтво світові, здобувати нові перемоги.

 
Анонси
Галерея
48
4848
На даний момент 360 гостей на сайті