Пошук

МАЧО КРЕМЕНЕЦЬКОЇ АКАДЕМІЇ - 2015

На початку грудня в Кременецькому районному Будинку культури відбувся традиційний щорічний конкурс найсміливіших студентів нашої академії «МІСТЕР АКАДЕМІЇ - 2015». Головними організаторами дійства виступили ГО «Молодіжний рух «За майбутнє» та первинна профспілкова організація студентів КОГПА ім. Тараса Шевченка.

Десять студентів нашого навчального закладу, сповнених конкурентного духу та волі до перемоги стали учасниками цього шоу: Олег Степанець (11-ТО), Роман Ушко (31-Б), Дмитро Демчук (41-Ф), Репетило Володимир (41-А), Чумакевич Юрій (21-СП), Богдан Лукомський (41-М), Михайло Рудик (12-Ф), Павло Савчук (51-М), Юрій Хільчук (12-Мс) та Вадим Кащук (51-М).


Об’ємна конкурсна програма оцінювалась журі, склад якого представили заступник директора педагогіччного коледжу Оксана Камінська – голова журі, викладач іноземної мови Ірина Ткачук, викладач кафедри педагогіки та психології Наталія Бабій,  «Міс Академії 2015» Анна Устимчук, директор салону краси «Стиль» Вікторія Шумбар і секретар журі, студентка гуманітарного факультету Марія Черинда.

Від старту до фінішу захоплююче конкурсне шоу пройшло на одному подиху. У залі панувала дивовижна атмосфера. Глядачі завзято та щиро підтримували учасників шоу, кожен з яких проявив себе гідно та яскраво, віддаючись шанобливій публіці. Хлопці демонстрували свої таланти у таких конкурсах: «Представлення» – візитівка та стартова сходинка у творчій боротьбі; «Діловий вихід» мачо в одязі класичного стилю; конкурс «Пляжний варіант», де хлопці дефілювали на сцені у своїх пляжних вбраннях, що дозволило глядачам поринути у літню спекотну пору; у конкурсі «Мій талант» кожен учасник похвалився тим, що він вміє робити як артист (хто співав, хто танцював, хто вірші читав, словом, юнаки показували все те, чим вони могли б захопити зал та отримати хороші відгуки як від глядачів, так і від журі). Звичайно, не обійшлось і без дефіле у джинсовому одязі «Вільний вихід», під час якого хлопці продемонстрували свій повсякденний, звичний для них стиль одягу. Завершальним конкурсом став танець «Вальс»: всі конкуренти дружно вийшли на сцену та разом із дівчатами виконали хореографічну композицію, демонструючи гармонійно поєднану мову свого тіла і душі. Адже всі знають, що вальс – це танець почуттів, який потрібно пережити, вміло увійти в образ та передати ритмічний стукіт свого серця у такт із партнером.

Під час підготовки учасників, що претендували на звання «Містера академії - 2015, до чергового виходу на сцену глядацький зал розважали гості концертної програми: Ірина Поліщук (22-Мс) та Юрій Король (41-Ф), котрі виконали вальс; гурт «Друзі» у складі Павла Яловського (22-Мс), Тараса Головатюка (22-Мс), Павла Левицького (41-Мк) та  Сергія Волохатого (41-Мк), які запропонували три пісні під власний супровід, та, як завжди, запалили зал своїм щирим талантом та драйвом. Окрім журі, виступи конкурсантів оцінювали і глядачі, котрі анонімно голосували за свого улюбленця. Саме завдяки глядацьким голосам один із юнаків мав отримати звання «Містера глядацьких симпатій».

Варто сказати, що кожен з десяти хлопців представив себе гідно та якнайкраще на сцені. Всі вправно виконуваливсі конкурсні вимоги. Було видно, що до кожного конкурсу старанно готувались усі. Проте володарем жаданого титулу «Містер академії-2015» став п’ятикурсник спеціальності «Музичне мистецтво» гуманітарного факультету Вадим Кащук, який зумів завоювати усіх присутніх своїми виступами на сцені й отримав головний приз. Крім цього, до трійки найкращих учасників увійшли Дмитро Демчук – переможець номінацій «І Віце-Містер академії», «Містер Глядацьких симпатій» та «Містер Online», та Хільчук Юрій, котрий став «ІІ Віце-Містером академії». Решта учасників завоювали такі титули: Олег Степанець – «Містер Романтик», Роман Ушко – «Містер Мужність», Володимир Репетило – «Містер Стиль», Юрій Чумакевий – «Містер Оригінальність», Богдан Лукомський – «Містер Галантність», Михайло Рудик – «Містер Усмішка» та Павло Савчук – «Містер Артистичність».

Щиру подяку варто висловити спонсорам даного конкурсу, які взяли участь в організації шоу та завдяки яким всім «Містерам» було вручено призи та подарунки: ГО «Молодіжний рух «За майбутнє», «УкрСибБанк», ППО студентів КОГПА, газеті «Замок», газеті «Діалог», Магазину квітів «Ікебана від Оксани», магазину мобільного зв’язку «Life», Спілці підприємців та промисловців Кременеччини, салону краси «Стиль», компанії «Пан Авто», кафе «Bravo», музичному вокальному гурту «La vivo», диско-бару «EL COYOTE» та персонально Віктору Непомящому.

Глядачі, учасники й організатори залишились  задоволені чудово проведеним шоу. Подяку учасникам висловили заступник голови Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Оксана Піхурко;  голова громадської організації «Молодіжний рух «За майбутнє» Сергій Колісецький; голова студентської профспілкової організації КОГПА Андрій Заблоцький і голова журі Оксана Камінська.

Окрім цього, організатори дійства вислови щиру вдячність незмінному хореографу-постановнику шоу Євгену Найчуку, звукорежисеру Роману Харамбурі, режисеру по світлу Сергію Русакову, відеооператору Назару Повару та ведучому конкурсного дійства Ігору Ленчуку.

Шоу залишило море позитивних вражень та посмішок на обличчі кожного, хто виходив із залу. Варто зазначити, що переможців чи переможених тут не було. Кожен учасник, який брав участь у заході, насамперед став відомим і поважним «Містером», тим хто зумів продемонструвати свої здібності, вміння, талант і показати, як має виглядати справжній чоловік.

 
Анонси
Галерея
Студентська конференція
Студентська конференціяСтудентська конференція
На даний момент 394 гостей на сайті