Пошук

НАШІ ЧЕМПІОНИ

З 10 по 13 квітня у Спорткомплексі ”Локомотив“ (м Харків) пройшов ХХІ Чемпіонат України з армспорту серед ветеранів, юнаків та юніорів. У змаганнях взяли участь понад 300 спортсменів з 21 регіону України, серед яких – команда Тернопільської області, 14 вихованців багаторазового чемпіона Європи та світу, кременчанина Андрія Пушкаря, які посіли ІІ командне місце і отримали 16 медалей (9 золотих, 1 срібну, 6 бронзових).

Приємно, що у складі команди рукоборців Тернопілля – спортсмени нашого ВНЗ. Студент 41-Фк групи педагогічного коледжу Дмитро Шемчук (вагова категорія 80 кг) ще в 2014 році виборов два ІІІ місця серед юнаків, в 2015 – два ІІ місця, отримавши І дорослий розряд. У нинішніх змаганнях став Чемпіоном України серед юніорів (ліва рука – ІІ місце і права – І місце). На праву руку він перемагав без жодної поразки, а на ліву  отримав 2 поразки від одного суперника, майстра спорту Дмитра Чалюка. Виконав нормативи на звання кандидата в майстри спорту.

У поєдинках серед юнаків Чемпіонами України стали ще двоє наших спортсменів: Олег Петренко з 32-Ф групи (вагова категорія 85 кг) на ліву руку посів ІІІ, а на праву – І місце; Сергій Точинський (11-Ф) у ваговій категорії 70 кг показав найвищі результати на обидві руки.

Ці змагання були відбірковими на Чемпіонат Європи та світу.

 
Анонси
Галерея
16
1616
На даний момент 440 гостей на сайті