Пошук

ЗУСТРІЧАЙ, УКРАЇНО, НОВИХ ВЧИТЕЛІВ!

Педагогічна праця – це нескінченний життєвий марафон, позначений стрімкою естафетою навчальних років, кожен з яких розпочинається зустріччю з вихованцями нового покоління і завершується прощанням із випускниками, котрі упродовж останніх літ були невід’ємною часткою життя навчального закладу. Цьогоріч стіни академії та педагогічного коледжу залишив 1031 випускник: 438 з них одержали дипломи спеціаліста, 448 – бакалавра і 195 – молодшого спеціаліста. Дипломи з відзнакою вручені 41 випускникові академії та 10 випускникам коледжу.

Ведучими урочистостей з нагоди отримання випускниками ступеня вищої освіти «бакалавр» та освітньо-кваліфікаційних рівнів «молодший спеціаліст» і «спеціаліст» були актори студентського театру ”Пілігрим“ Марія Міньковська та Андрій Дубас.


У святкові колони вишикувалися випускники на чолі з деканами, кандидатом педагогічних наук, доцентом Володимиром Мазурком  (гуманітарний факультет), кандидатом педагогічних наук, доцентом Людмилою Врочинською (педагогічний факультет), кандидатом наук з фізичного виховання і спорту, доцентом Олександром Бережанським  (факультет фізичного виховання та біології) і заступником директора з навчально-виховної роботи  педагогічного коледжу Русланою Волянюк .

У почесній  президії вчорашніх студентів зустрічали проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор  Валентина Бенера; проректор з навчальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент Марія Боднар; проректор з виховної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Микола Сиротюк, директор педагогічного коледжу Оксана Камінська, голова Кременецької міської ради Олексій Ковальчук.


Після урочистої ходи, внесення Державного Прапора та виконання Гімну України відбулося покладання квітів до пам’ятників Тарасові Шевченку, іменем якого названо наш ВНЗ, і Тадеушеві Чацькому, засновникові нашого історичного попередника – Волинської гімназії.

Студенти академії та коледжу досягли значних успіхів у різних видах мистецтва, у спорті, в конкурсах та фестивалях. Прикладом цього є Гран-прі за розробку кращого волонтерського заходу літнього оздоровлення дітей «Волонтерське літо - 2016», що отримали студенти педагогічного факультету, та Диплом І ступеня у номінації «Сценічна форма» та І призове місце, яке вибороли студенти гуманітарного факультету у ХХХІ Зльоті Європейської родини шкіл ім. Ю.Словацького у Польщі. Виконуючий обов’язки ректора академії, доктор педагогічних наук, професор Валентина Бенера привітала винуватців свята і вручила Грамоти випускницям гуманітарного факультету Ользі Чохрій і Надії Данік та випускниці педагогічного факультету, голові волонтерського загону академії Анні Крижній.


Від імені батьків з вітальним словом до випускників звернувся Олексій Ковальчук, а від студентського колективу – випускниці Наталія Михалевич і Софія Горобець.

У контексті національно-патріотичного виховання студентської молоді академії між навчальним закладом та військовою частиною А1519 Дубенського гарнізону укладена угода про співпрацю: проводяться спільні зустрічі, тематичні екскурсії, відбуваються концерти до визначних дат з учакстю наших студентських мистецьких колективів. Заступник командира військової частини по роботі з особовим складом, підполковник Юрій Нечитайло звернувся до наших випускників зі щирими словами вітання і вдячності та вручив Грамоти викладачам і студентам академії, активним учасникам концертних програм Ларисі Соляр, Євгену Найчуку, Павлові Яловському, Ірині Поліщук, Павлові Левицькому та Сергієві Волохатому.

Проректор з навчальної роботи, доцент Марія Боднар оголосила Наказ про отримання випускниками ступеня вищої освіти «бакалавр» та освітньо-кваліфікаційних  рівнів «молодший спеціаліст», «спеціаліст», після чого кращі з кращих випускників отримали Дипломи з відзнакою.


У перервах між виступами випускників та їх батьків вітали чоловічий гурт «Кремінь», солістка Галина Ковальчук та вокально-інструментальний ансамбль ”Друзі“.

На завершення свята прозвучав прощальний вальс і Гімн України, а в небо злетіли повітряні кульки як символ єдності та процвітання нашої академії на шляху до європейського освітнього простору і як дороговказ новому полінню педагогів у щасливий завтрашній день.

 
Анонси
Галерея
ddk
ddkddk
На даний момент 460 гостей на сайті