Пошук

СИЛА ДУХУ ПЛЮС СИЛА ІНТЕЛЕКТУ

У Волинському коледжі Національного університету харчових технологій  проходив ІV Міжнародний шаховий фестиваль, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. Його учасниками стали спортсмени з України, Білорусі, Чехії, Угорщини, Молдови, Польщі, Росії.

У турнірах зі швидких шахів змагалися 212 шахістів (серед них – 8 гросмейстерів та 16 міжнародних майстрів), а з блискавичних шахів – 176 шахістів, з-поміж яких були 8 гросмейстерів і 15 міжнародних майстрів.

Одним із ”блискавичних“ шахістів боровся студент 11-А групи  Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім.Тараса Шевченка Денис Мельничук, який набрав 7 очок із 15,  зайнявши 114 місце з 176. Юнак цілеспрямовано займається улюбленим видом спорту з 15-річного віку, відвідує приватний шаховий клуб у м. Кременці. Своїм наставником називає Сергія Ляхевича.

В таких традиційних змаганнях Денис бере участь вдруге. Минулоріч набрав 5,5 очок з 11. Наступного року прагне поглибити свої знання та  вдосконалити навички, щоб отримати шаховий розряд. Окрім корисного досвіду гри із сильними суперниками, отримав можливість покращити свій міжнародний рейтинг на сайті Міжнародної організації шахістів.

Незважаючи на основну філологічну освіту, наш старанний і наполегливий студент-відмінник не полишає думки про успішне спортивне майбутнє: він мріє стати Чемпіоном Європи з шахів. Хай же ця мрія обов’язково стане реальністю!

 
Анонси
Галерея
21
2121
На даний момент 208 гостей на сайті