Пошук

СОЛО ДЛЯ БАЯНА

Традиція організації авторських студентських концертів продовжується в нашому ВНЗ. Особливо здібні виконавці мають можливість розкрити власний талант і вийти за рамки навчального класу на сцену Концертного залу академії, а то й за межі Кременця. Чергову концертну програму презентував у залі Гуго Коллонтая студент спеціальності “Музичне виховання”, баяніст Павло Яловський (клас Василя Райчука).

Репертуар юного баяніста склали твори Олександра Пожарицького  «Зоряний вальс», Володимира Шаїнського в обробці Унто Ютіли «Пісня крокодила Гени», Миколи Скляренка (обробка російської народної пісні «Казачка»), Артура Полонського в обробці Валерія Ковтуна «Цветущий май»)  В’ячеслава Чернікова «Воронежский ковбой», Володимира Бровченка «Концерт № 2 для баяна з фортепіано».

Не залишив виконавець поза увагою і зарубіжну музичну класику: «Веселий кабальєро» П’єтро Фросіні; «Доміно» Луїса Феррарі в обробці Валерія Ковтуна; «Карело-фінська полька» Фрідріха Ліпса та «Органна прелюдія ре-мінор» Йоганна Себастьяна Баха.


Свій внесок до авторського концерту зробили колеги Павла Яловського, бандуристка Марія Прокопчук і піаністка Валерія Сазанська, які запропонувала арію Лауретти з опери  Дж. Пуччіні «Джанні Скіккі», «Арабеску»  Анатолія Маціяки, Концертну п’єсу Костянтина М’яскова «Байда» для бандури і фортепіано на тему двох українських пісень  та два танці з опери «Лісова казка» Михайла Вериківського.

Глядачі – в очікуванні нових музичних презентацій і знайомства з творчістю наших студентів-музикантів. Успішного старту вам!

 
Анонси
Галерея
foto 7
foto 7foto 7
На даний момент 510 гостей на сайті