Пошук

СТОРІНКАМИ СПАРТАКІАДИ КОЛЕДЖУ

Традиційно у вересні в педагогічному коледжі проводиться спартакіада, присвячена Дню фізичної культури і спорту. Цьогорічне студентське свято сили, краси, здоров’я і гармонії, організоване викладачами фізичного виховання на чолі з Катериною Єрусалимець та Іриною Олійник і з участю ведучих Світлани Кіцюк та Мар’яна Сироцького,  відкрила директор коледжу Оксана Камінська.

Грамотами за високі спортивні досягнення і вагомий внесок у спортивне життя коледжу нагородили кращих спортсменів коледжу Валентину Мойсей, Ірину Снітинську, Вікторію Папроцьку, Тетяну Мороз, Марка Дударчука, Віталія Гребенюка, Олександра Шумбарця, Івана Пилипчука з 21-Фк групи; Олену Манзюк, Володимира Федьківа, Надію Дем’янчук, Софію Пилипчук, Роксолану Андрійчук, Володимира Вітрука, Наталію Мокренську, Романа Мельничука, Григорія Гапонюка з 31-Фк групи та четвертокурсників Олену Кірсанову, Євгена Кухтія, Олександра Парасіча та Івана Сачковського.  Урочисту процедуру нагородження провела завідувач циклової комісії фізичного виховання, заслужений працівник освіти України Катерина Єрусалимець.

Цікаво і весело пройшли змагання «Старти надій» з участю 16 команд, які здавали іспит на фізичну вправність у спеціально підготовлених восьми спортивних іграх. Тут переможцями визнали студентів 11-Фк групи, ІІ місце – в 11-Рк, а третіми стали юні фізкультурники 11-ТОк груп.

Не довелося розслабитись і вболівальникам: вони активно включилися у спортивно-інтелектуальну вікторину, переможців якої чекали приємні призи.

У конкурсі на кращий плакат «У здоровому тілі – здоровий дух» третє місце посіли «дошкільники» 32-ої, 22-ої та 41-ої груп, друге – «фізкультурники» 12-ої та 31-ої груп, а найкраще справились із цим завданням третьокурсники-художники.

У рамках спортивного свята постійно проводиться крос (дистанція 500 м – для дівчат і 1000 м – для юнаків). Цьогорічними досягненнями у кросі відзначились кращі бігуни коледжу Тетяна Сухомлин (21-Дк) і Назарій Придатко –ІІІ місце; Тетяна Мороз (21-Фк) і Дмитро Янди – ІІ позиція і найспритніша пара Олена Кірсанова (41-Фк) та Максим Майстренко. Якщо у дівчат до трійки переможців увійшли студентки четвертого і другого курсу, то серед призерів-хлопців виявилися лише четвертокурсники. А це означає, що їхні молодші колеги мають на кого рівнятись і з ким серйозно боротися за високий результат.

Свято додало у студентські будні радості, бадьорості, натхнення, а переможцям –  такі приємні для студента нагороди-сюрпризи.

 
Анонси
Галерея
17
1717
На даний момент 484 гостей на сайті