Пошук

«ПЕРШИЙ РАЗ, ЯК В ПЕРШИЙ …»

Під такою назвою відбувся концерт-дебют першокурсників педагогічного коледжу та КОГПА імені Тараса Шевченка.

Ініціатором проведення виступив студентський ректорат.

Перегляд та відбір виконавців і колективів розпочався в середині жовтня. Після відбору  відбулись монтувальні та генеральна репетиції.

В день концерту зала Гуго Колонтая була переповнена вщент: її заполонили першокурсники, студентський актив, куратори груп та викладачі.

Концерт розпочали ведучі, актори  студентського театру «Пілігрим» Ольга Гануліч і Віталій Бойко. Вони заявили сценарний хід «Перший раз, як в перший…». І ось – урок перший, на якому свій дебют продемонстрували сестрички Ілона та Вероніка Борейчук (11- СР, 11-Е).

Після першого уроку відбулася розминка. У вигляді  флешмобу її запропонували студенти 11-СР, 11-ДО та 11-ПО груп.

Порадували акробатичним номером Валерія Пільчук та Аліна Матвійчук (11-Ф). Ірина Лясновська (11-Р) зачитала власний вірш, присвячений рідному закладу.

Підсипали гумористичного «перцю» першокурсники-історики Владислав Додь та Вадим Костюкевич, які розіграли інтермедію «Екзамен з історії».

Молоді дебютантки педагогічного коледжу Діана Верещинська, Ольга-Марія Дець та Ірина Житарюк полонили хорошим співом у супроводі роялю.

11-А група своїм танцем «Підтримай нас!» довела, що вони й без підтримки добряче танцюють.

Вадим Присяжнюк під гітару виконав пародію «Я студент», зірвавши  шквальні аплодисменти в залі.  А вся його 11-М група доповнила цей виступ «Запальним флешмобом».

Політичну сатиру «Очима Шевченка» продемонструвала 11-У група. Запозичили вони цей номер в естрадного театру «Дизель». Звісно, вони не «Дизель», але сценку  відіграли-таки на своїй  акторській «солярці».

11-ДК група вирішила своїм танцем поводити глядачів «Десь по світу». І це їм вдалося, про що свідчили гарячі оплески.

Енергійно, з великим хистом естафету у них перейняли аматори 12-Дк групи: їх флешмоб однозначно «завів» весь зал, а глядачі підтанцьовували у такт їхньому виконанню.

Істинний дебют був у новонабраної 11-ІФ групи. Їх «чудова сімка» впевнено заявила про своє покликання: після оригінального представлення хлопці  зіграли інтермедію «Комп’ютер і село».

Перед   фіналом глядачам була запропонована «родзинка» у виконанні Олексія Боднара з 11-М групи – своєрідного сценічного «старожила». Навчаючись іще в Почаївському СПТУ, крім професії механізатора, він  освоїв гітару та вокал, пише музику на власні вірші. Одну з авторських пісень він  виконав із великим успіхом.

Після нього добрячу «порцію амброзії» добавив випускник Теребовлянського училища культури, а нині – студент спеціальності «Музичне мистецтво» нашої академії Володимир Поцілуйко (12-Мс). Його професійне виконання пісні «Без неї ніяк» заворожило весь зал.

Фінальну крапку в концерті поставила Яна Гаврилюк, виконавши разом зі своєю 11-ДО групою вокально-хореографічну композицію «Ми за волю, ми за мир!».

З ентузіазмом провели підготовчу роботу голова студентського ректорату Тетяна Ботвінко та його активісти Олег Степанець, Тетяна Кара, Назарій Прокопів і Марія Мазовіта.

Посильну  фахову допомогу у написанні сценарію та постановці концерту надали Василь Скоропляс, Олександр Ковень, Левко Харамбура та проректор з виховної роботи Микола Сиротюк.

Цей концерт-дебют став подарунком до Міжнародного дня студента.

 
Анонси
Галерея
41
4141
На даний момент 669 гостей на сайті