Пошук

БАРВИСТЕ ВИДОВИЩЕ

Цікава виховна година зі студентами 22-Дк групи, що пройшла наприкінці листопада, пов’язала 50–90-і роки минулого століття та майже два десятиріччя ХХІ століття вічною темою моди.

Програму дійства підготувала куратор групи Антоніна Іванюк, яка залучила до підготовки не лише своїх колег і студентів, а й родичів і сусідів, які допомогли зібрати моделі одягу й аксесуари цього періоду, тобто поділилися елементами гардеробу своїх мам, бабусь, а то і прабабусь.

Однак одяг, аксесуари – це лише половина справи. Головне – показати яскраве дефіле. Бо ж навчити нинішніх студентів ходити на високих підборах не так-то легко. А ще ж треба було зробити зачіски та макіяж, підібрати слайди та музику тих років. Тому за цим усім стояла кропітка праця протягом трьох тижнів.

Останні три дні репетиції тривали по три-чотири години. Антоніна Сергіївна виявилась талановитим  постановником дефіле. Вона зуміла обіграти весь простір зали Коллонтая: станки, подіум і прохід між рядами зали. Доповнили стиль цих років столики з атрибутикою, за якими сиділи деякі моделі.

За час проведення виховної було показано більше 60 моделей, аксесуарів, зачісок. Присутні бурхливо аплодували учасникам дефіле та ведучим.

Завершували виховну годину слова ведучої про невмирущу національну вишиванку, історія якої заглиблюється у далекі віки, і пісенний виступ солістки Світлани Марчук у барвистій вишиванці (клас педагога Володимира Іванюка). У супроводі фінальної пісні проходить «Вишиваний флешмоб» 30 моделей – учасниць яскравого дійства.


Плідно долучилися до цього видовища Володимир Антонюк (підбір музичних заставок та озвучення), Олександр Ковень (відеоряд), Василь Скоропляс (консультації по постановці).

 
Анонси
Галерея
22
2222
На даний момент 902 гостей на сайті