Пошук

У ПОЛОНІ БІЛЬЯРДУ

У Полтаві відбувся особисто-командний Чемпіонат ВНЗ України серед науково-педагогічних працівників з більярду «Вільна піраміда», в якому брали участь 21 спортсмен з 10 ВНЗ України.

Кременецьку гуманітарно-педагогічну академію ім. Тараса Шевченка представляли доцент Іван Білосевич і професор Олександр Безносюк. В особистому заліку Олександр Безносюк посів третє місце і в командному заліку наша команда також виборола «бронзу».

У Чернівцях пройшов особисто-командний Чемпіонат ВНЗ України серед науково-педагогічних працівників з більярду «Триборство» на Кубок Тарновецького. Учасниками змагань стали 29 спортсменів з 15 ВНЗ, 8 регіонів та 9 міст України, серед яких команда нашої академії у складі Івана Білосевича, Олександра Безносюка й Олександра Ястремського піднялась на другу сходинку спортивного п’єдесталу.

На турнірі спортсменів гостинно приймав дворазовий чемпіон світу, багаторазовий переможець міжнародних турнірів, заслужений майстер спорту Ярослав Тарновецький.


У центрі вільного часу «Панорама» м.Кременця  відбулися змагання на Кубок ректора серед науково-педагогічних працівників Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка з більярду „Триборство”. Володарем «Кубка ректора» став чемпіон Кременеччини 2014 – 2017 років, професор Олександр Безносюк, друге місце – у  магістранта Дмитра Клака, а третє місце розділили асистент Олександр Ястремський і доцент Іван Білосевич.

 
Анонси
Галерея
4
44
На даний момент 767 гостей на сайті