Пошук

ТРАДИЦІЯ, БЛАГОДІЙНІСТЬ І НЕПОВТОРНІСТЬ

Уже традиційно у передсвятковий грудневий час викладачі кафедри іноземних мов та методики їх викладання разом зі студентами англійської, німецької та української філології організували благодійний вечір колядок. Дійство відбулося у дворику адміністративного корпусу нашої академії. Лунали пісні світової різдвяної класики: «Christmas this year», «Jingle Bells», «Jingle Bell Rock», «Mary, did  you know?» та інші. Виконавцями стали студенти 11-А, 11-Н, 21-Н, 21-У, 21-А, 31-А, 31-Н, 41-А, 41-Н груп.

Варто зауважити, що колядки звучали англійською, німецькою, польською, українською та навіть іспанською мовами. Не секрет, що виступам передували численні репетиції, але в результаті кожна група  представила  себе гідно. Святкові ілюмінації надали дійству особливої атмосфери, хоча найбільшою окрасою стали самі студенти, викладачі та гості. До речі, на святі були присутні й американські волонтери, які зараз працюють у Кременці, викладаючи англійську мову.

Усі присутні мали можливість зігрітися гарячими напоями та скуштувати тістечок, до приготування яких долучилися як студенти, так і викладачі. Опісля, як і щорічно,  отримані кошти  організатори передали на благодійність.

Зимовий, хоч і безсніжний, вечір залишив багато яскравих вражень і теплих спогадів. Такі вечори закарбовуються у студентській пам’яті набагато глибше, ніж буденні пари.

Хочеться подякувати всім організаторам і спонсорам дійства. Надіємось, що ця чудова традиція надалі буде існувати у стінах рідної академії.

 
Анонси
Галерея
7
77
На даний момент 750 гостей на сайті