Пошук

РІЗДВО ЗАХОДИТЬ В НАШУ ХАТУ

Відчуття свята щоразу активізує студентів педагогічного коледжу та їх кураторів на творчі та благодійні акції. Тому й не дивно, що в цей період відбувся благодійний ярмарок солодощів, з любов’ю приготовлених руками юних кулінарів. Вилучені кошти передані для потреб хворих дітей.

Вервечку передноворічних добрих справ продовжив святковий ранок для дітей працівників академії. Його підготували студенти 21-М групи зі своїм куратором Ларисою Соляр. Дивовижне свято дітям подарували Оксана Космацька (Снігурочка), Микола Думас (Дід Мороз), Анна Воляницька (Баба Яга), Тарас Щепанський (Ведмідь), Олена Микулич (Лисичка), юна школярочка Юлія Соляр (Зима) та улюблений студентський гурт «Друзі».

А на завершення передсвяткових заходів історична Концертна зала Гуго Коллонтая знову зібрала всіх любителів одвічної народної коляди, яка продовжує звучати в цьому приміщенні вже більше двох століть у виконанні різних колективів українською, польською, мовами інших європейських народів. У нинішньому різдвяному концерті брали участь Ілона Данилюк та Наталія Попілевич з оркестром народних інструментів (керівник Надія Найчук); квартет «Кремінь» у складі Володимира Дзюми, Петра Клака, Володимира Іванюка і Сергія Шегери; Олексій Боднар та ансамбль сопілкарів під керівництвом Мар’яни Томашівської; Оксана Адашинська, Оксана та Сергій Дедю; ансамбль студентів під орудою Сергія Шегери; тріо бандуристок у складі Марії Прокопчук, Ганни Мельничук та Марії Іващук (керівник Ірина Харамбура); Наталія Попілевич і Любава Головінська; камерний хор (керівник Алла Афанасенко); народний художній ансамбль «Калина» (керівник Олена Новик) і Валерія Сазанська; секстет духових інструментів (керівник Вячеслав Войтко); Оксана Бялковська і Світлана Гуральна; ансамбль викладачів і хор народного співу під керівництвом Ольги Пуцик (концертмейстери Василь Райчук і Валерій Яскевич).

 
Анонси
Галерея
11
1111
На даний момент 474 гостей на сайті