Пошук
Головне меню

ПІДСУМКИ ПРОЕКТУ

У Виставковій залі Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка пройшло засідання учасників молодіжного проекту «Мистецький вечір», де було підбито підсумки роботи молоді протягом 2017 року, обговорено плани на майбутнє.

Загалом у проекті «Мистецький вечір» протягом 2017 року брали участь більше 100 молодих активних людей, які прагнуть до цікавого відпочинку та спілкування у неформальному оточенні. На зустрічах були присутні фотографи, сценаристи,  поети, музиканти, хореографи, художники, патріоти Кременеччини і просто люди, які зробили вагомий внесок у розвиток молодіжного мистецтва краю і робили такі вечори яскравими.

Учасники висловили вдячність організаторам – ініціатору та сценаристу Аліні Сиротюк, ГО «Молодь Кременеччини» та профкому студентів КОГПА ім. Тараса Шевченка, партнерам – відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької районної державної адміністрації та Кременецькій районній державній адміністрації і всім, хто долучився до творчих, сповнених емоціями, красою та смакотою вечорів.

У Новому 2018 році планується дещо змінити формат вечорів, а також запустити ще кілька цікавих, розвиваючих проектів.

 
Анонси
Галерея
2
22
На даний момент 401 гостей на сайті