Пошук
Головне меню

МИСТЕЦТВО МУЗИКИ БЕЗ МЕЖ

В залі Гуго Коллонтая відбусвя концерт камерної музики з участю концертмейстера групи альтів Симфонічного оркестру Королівської Опери Ковент Гарден з Англії Андрія Війтовича (альт), директора Львівської музичної школи № 4, кандидата мистецтвознавства Ольги Білас (фортепіано), вчителя Кременецької школи мистецтв імені Михайла Вериківського Людмили Заник (фортепіано), лауреата міжнародних конкурсів, артиста Національного філармонічного оркестру Павла Довганя (скрипка), директора КШМ ім. Михайла Вериківського Михайла Заника (гобой) та камерного оркестру під диригуванням Володимира Козачка.

У концерті прозвучали «Соната» до мажор. Третя частина» Максима Березовського (Андрій Війтович, Ольга Білас), «Сиціліана. Третя частина» Домініка Чімарозо (Михайло і Людмила Заники), «Концертна симфонія для скрипки та альта. Частина друга» (Андрій Війтович, Павло Довгань, Ольга Білас), колядка «Біля каміна» в обробці для скрипки та альта, з камерним оркестром (Андрій Війтович, Павло Довгань, камерний оркестр) та. «Концерт для скрипки і гобоя з камерним оркестром» Йогана Себастьяна Баха у виконанні Андрія Війтовича, Михайла Заника та камерного оркестру під орудою Володимира Козачка.

Концерт віртуозної камерної музики вже вкотре до глибини душі зворушив глядачів, які готові до нової зустрічі з великим мистецтвом.

 
Анонси
Галерея
13
1313
На даний момент 483 гостей на сайті