Пошук

ЩОБ СТАТИ НАЙКРАЩИМИ

Традиційне Свято закоханих, що відбулось у районному Будинку культури, організували громадська організація «Молодь Кременеччини» (голова Сергій Колісецький), відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської ради (начальник Андрій Станіславенко), профком студентів КОГПА ім. Тараса Шевченка (голова Андрій Заблоцький) і ведучі Юлія Чух та Ігор Ленчук. До організації шоу-програми активно долучилися  студенти Аліна Сиротюк, Софія Горобець і Тетяна Шатравська.

У цьогорічному романтичному конкурсі на кращу пару закоханих брали участь Ірина та Назар, Тарас і Руслана, Іван та Ольга. Ведучі розкрили завісу цікавих деталей знайомства закоханих і запросили їх до програми «боротьби», під час якої довелося доводити , що разом вони  подолають усе: юнаки стануть найкращими, а  дівчата повірять в їхні надзвичайні здібності.

Гра складалась із  5 конкурсів, які оцінювалися за кількістю переможних фішок: «Футбол», «Продукти», «Голки-нитки», півфінальний – «Косметика» і фінальний  – «Вгадай пісню». За перший конкурс можна отримати максимально 20 фішок, а за решту – по 10. Окремий конкурс «Заплети косу» проводився для хлопців – глядачів із залу.

У перервах між конкурсами з вітальним словом до молоді звернулися міський голова Кременця Олексій Ковальчук і його заступник Микола Матвіюк, а свої музичні вітання дарували танцювально-спортивна група студії «Антре Art Family» (хореограф Олександра Гайданакіс) і солісти Володимир Поцілуйко та Олексій Бондар.

Спонсорами свята виступили відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської ради, Кременецька районна рада (голова Володимир Стефанський), Територіальна організація БПП «Солідарність» у Кременецькому районі, відділ у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької районної державної адміністрації (начальник  Василь Петрук), магазин «Смачні смаколики», районний тижневик «Діалог», інтернет-видання «Кременець сіті» (редактор Вікторія Іваницька), «Типовий Кременець» у Фейсбуці.

За максимальною кількістю фішок, найкращими були Ірина та Назар, які перемогли ще й у номінації «Ідеальна пара» та отримали грошовий приз від БПП «Солідарність». Їхніх суперників оцінили як  «Найромантичніша пара» (Ольга та Іван) та «Найвеселіша пара» (Руслана і Тарас) і вручили призи від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської ради. Переможці глядацького конкурсу також не залишилися без святкових подарунків, які презентував їм відділ у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької райдержадміністрації.


 
Анонси
Галерея
35
3535
На даний момент 479 гостей на сайті