Пошук

ФОРУМ АКТИВНОЇ МОЛОДІ

Активісти ГО «Молодь Кременеччини» Аліна Сиротюк та Неля Форгель відвідали Форум активної молоді, який проходив у Львові. Дванадцять спікерів, велика кількість однодумців, які горять тією ж ідеєю, неймовірне місце для знайомств та обміну думками…

День розпочався з інформаційної та мотивуючої промови віце-ректора Українського Католицького Університету Мирослава Мироновича, який, незважаючи на стан здоров'я, порадував учасників своєю присутністю. Також активісти мали змогу перейняти досвід створення проектів у ще одного особливого спікера – Наталії Бордун. Ну і варто подякувати за неймовірну кількість ідей та натхненних думок всім, хто ділився своїми думками: Івану Вережаку, Ірині Моряк, Тарасові Матвіїву, Oлегу Дорку, Наталії Піпі, Наталі Сербин, Ірині Яремчук, Романові Лозинському, Ярині Сороці, Галині Батюсь та Дмитрові Зазуляку.

Після таких заходів хочеться працювати та творити щось нове.

Щира подяка Українській Галицькій Партії за організацію такого форуму. Надіємось, що активні люди зі всієї України ще не раз зустрінуться в такій дружній і мотивуючій атмосфері.

 
Анонси
Галерея
58
5858
На даний момент 524 гостей на сайті