Пошук

ПРО ЗМІНИ В ОСВІТІ ТА МЕДИЦИНІ

Голова ГО «Молодь Кременеччини», викладач нашого педагогічного коледжу Сергій Колісецький брав участь у регіональному форумі «Реформи медицини та освіти в житті кожного громадянина. Роль «Самопомочі» в процесі здійснення реформ», що відбувся у м.Тернополі.

Учасниками форуму були провідні спеціалісти області: голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук та його заступник Любомир Крупа, начальник управління охорони здоров'я Володимир Богайчук, голова комісії обласної ради з питань охорони здоров'я Роман Свистун, головний лікар «Центру первинної медико-санітарної допомоги» у Тернополі Микола Медвідь, народні депутати України Олег Березюк та Тарас Пастух, Ірина Сисоєнко, директори міських шкіл тощо.

Обговорили питання формування мережі амбулаторій сімейної медицини, забезпечення медиків транспортними засобами для обслуговування пацієнтів тощо, що передбачає медична реформа, заповнення декларацій із лікарями.

У ІІ платформі обговорили теми нової української школи, цінностей Української Хартії вільної людини, як засобу розвитку об‘єднаної громади, та особливості післядипломної освіти педагогів.

Також відбулася презентація проекту Mozaik Education, який пропонує сучасний інструментарій для шкільних уроків у вигляді ілюстраційних, анімаційних і творчих презентацій. Обговорювали практичні методи застосування освітньої та медичної реформ на місцевому рівні, інтерактивні панелі як майбутнє шкіл, тобто все, на що заслуговують учні та студенти.

 
Анонси
Галерея
31
3131
На даний момент 424 гостей на сайті