Пошук

ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ЧЕМПІОНАТУ!

Селище міського типу Ворохта відоме прихильникам лижного спорту своїми традиціями у стрибках на лижах з трампліна та лижному двоборстві. Комплекс лижних трамплінів на НСБ «Авангард» на власні очі бачив захоплюючі стрибки спортивних лідерів близького і далекого зарубіжжя минулого століття. І сьогодні головні змагання національного календаря проходять саме тут.

Наприкінці лютого у Ворохті пройшов Чемпіонат України з цього екстремального виду спорту. Серед 30 учасників змагань з усієї країни наш навчальний заклад представляли студенти 21-Фк групи нашого педагогічного коледжу Олександр Шумбарець та Віталій Гребенюк, які у нелегкій боротьбі підкорили третю сходинку спортивного п’єдесталу пошани. Такий результат дозволяє спортсменам отримати звання майстра спорту України з лижного двоборства.

І Віталій, і Олександр – кременчани, вихованці Кременецької спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву. Захопилися лижами ще в ранньому шкільному віці. Позаду – участь у престижних змаганнях в Німеччині  та Польщі (у Віталія – два І місця, в Олександра – ІV і ІІІ), Тренуються юні лижники у Ворохті та Кременці під наставництвом досвідченого тренера Олександра Точинського.

Після успіху хлопці не відпочивають, а вже розпочали активну підготовку до Юніорського Чемпіонату України з лижного двоборства. Серед найзаповітніших сподівань друзів-лижників – потрапити до списку учасників Олімпійських ігор. А ми приєднуємось до вітань, бажаємо нашим призерам наполегливо йти до своєї мети і досягати найвищих успіхів!

 
Анонси
Галерея
foto 4
foto 4foto 4
На даний момент 512 гостей на сайті