Пошук
Головне меню

ВЕСНЯНА ЖІНОЧА «ПАЛІТРА»

Виставкова зала Кременецького краєзнавчого музею вже вкотре стрічає весну барвистим вернісажем-звітом творчих робіт жіночого мистецького гурту «Палітра» (керівник – Тетяна Балбус).

Цьогоріч у колективі відбулися приємні зміни: до нього увійшла талановита майстриня Юлія Янчук, яка дебютувала чудовими графічними роботами в народному стилі.

Тетяна Балбус, окрім декоративних панно, представила три абстрактних композиції в техніці акрилових фарб і контурів. Марія Швед запропонувала творчі експерименти в техніці монотипії, графічні роботи у змішаних техніках (акварель і графіка).

Учасниці виставки – жінки, мами, тому й зовсім не дивно, що вони прагнуть відобразити у творчості портрети своїх дітей.

Традиційні мотиви природи, натюрморти в акварельному, гуашевому й олійному живописі показали Іванна Погонець, Юлія Трачук, Богдана Гуменюк, Олександра Панфілова, Світлана Ткачук.

Крім портрета синочка, Катерина Склярук демонструє високу майстерність в техніці пуантилізму (крапками). Олена Павлович, залишаючись вірною техніці вишивки, пропонує натюрморт і тематичну картину релігійної тематики, виконані з особливою майстерністю.

Відрадно, що Наталія Волянюк змінила стиль живопису у трьох картинах. А ще необхідно відмітити приємний сюрприз як для колективу в цілому, так і для керівника «Палітри» Тетяни Балбус зокрема: її декоративні панно «Пори року» і «Писанкові мотиви» почали красуватися на хустках українських (а то й зарубіжних!) модниць.

 
Анонси
Галерея
38
3838
На даний момент 479 гостей на сайті