Пошук

КОНКУРС ЯК БОРОТЬБА І СТИМУЛ

У спортивному залі нашої академії відбулося чергове свято спорту, краси і грації для учнів загальноосвітніх шкіл міста Кременця, організоване і підготовлене цикловою комісією фізичного виховання педагогічного коледжу на чолі з досвідченими педагогами-ініціаторами Іриною Олійник і Катериною Єрусалимець.

Позмагатися у спритності, силі, швидкості, грації та витонченості вирішили 4 команди школярів і 7 спортивних колективів нашого коледжу. Їх привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької РДА Андрій Станіславенко та перший заступник міського мера Кременця Микола Матвіюк.

Оцінювали виступи команд члени журі у складі Іванни Запольської, Олени Новик, Ірини Олійник і його голови Романа Дубровського.

У перервах між виступами ведучі конкурсної програми Тетяна Мороз і Максим Худис запрошували гостей та юних спортсменів до цікавого екскурсу в історію виникнення ритмічної гімнастики, розповіли про значення гімнастики для здоров’я юного організму, про роль музики під час цих занять і дали корисні поради щодо їх правильного проведення.

Свої вітання юним конкурсантам дарували юні учасники танцювальної студії сучасного танцю «Орієнталь» Кременецького Будинку культури та зразкового танцювального колективу «Орхідея» Вишнівецького Будинку культури (обива – багаторазові переможці конкурсів з ритмічних танців), а також юні кременецькі спортсмени з програмою Карате-фудокан, яких тренує наш випускник Олексій Андрусевич.

По закінченні виступів учасників привітала випускниця нашого навчального закладу, а нині – художній керівник танцювальної студії «Веселкова феєрія» РБК Іванна Запольська, а голова конкурсного журі  підвів підсумки конкурсу: перші призові місця відповідно вибороли команди «Мафія» ЗОШ № 3 (І місце), «Бемс» ЗОШ № 5 (ІІ місце) і «Фрідом» ЗОШ № 2 (ІІІ місце), а також команди «Грація» 31-Фк – перші, «4 елементи» 21-Фк – другі і «Стріла» 21-ДК – треті серед студентів коледжу.

Для нагородження запросили начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Андрій Станіславенко.

Призи отримали не лише переможці, а й усі конкурсанти, тому й забезпечено  хороший настрій усім гімнастам. Проте була ще одна, на перший погляд незначна, однак дуже суттєва деталь змагань: організатори запросили в якості глядачів групу дітей з особливими потребами, їх батьків та педагогів-психологів. Усіх їх по закінченні конкурсу запросили на своєрідний круглий стіл, під час якого діти пригощалися, ділися незабутніми враженнями й обговорювали ідею власної участі у подібних змаганнях. Так що чергове спортивне свято поєднало в собі не лише спорт, красу і грацію, а й стало черговим уроком милосердя і стимулом для хороших ініціатив.

 
Анонси
Галерея
1
11
На даний момент 508 гостей на сайті