Пошук

ПРО ЕКОЛОГІЮ ТА КУЛЬТУРУ

У Кременецькій педагогічній академії ім. Тараса Шевченка відбувся круглий стіл «Проблеми роздільного сортування твердих побутових відходів». До участі у зазначеному заході долучились заступник міського голови Володимир Шевчук, представники навчальних закладів міста Кременець (НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 – ДНЗ», ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, №2, №3) та району (Білокриницька ЗОШ), працівники НПП «Кременецькі гори», студенти та науковці педагогічної академії.

Актуальними були питання щодо ролі державних програм у покращенні екологічного стану міста та району, шляхів співпраці навчальних закладів із пунктами купівлі вторсировини, організації екологічних волонтерських акцій та формування культури сортування і раціонального використання відходів.


Захід проводився ГО «Кременецька екологічна ліга» спільно із кафедрою біології, екології та методики їх викладання КОГПА ім. Тараса Шевченка.

Скидати всі побутові відходи без сортування набагато легше, але це не найкраще для нашого міста, як і для країни в цілому. Крім війни із зовнішнім агресором, ми повинні вести війну із підступним внутрішнім ворогом − власною байдужістю та лінню. І лише від нас залежить, хто переможе.

 
Анонси
Галерея
24
2424
На даний момент 482 гостей на сайті