Пошук

ДО ПРОБЛЕМ МОЛОДІ

В КОГПА ім. Тараса Шевченка відбувся Молодіжний форум, організований ГО «Молодь Кременеччини» (голова Сергій Колісецький) та первинною профспілковою організацією студентів академії (голова Андрій Заблоцький).

Зі вступним словом до присутніх звернувся голова ГО «Молодь Кременеччини» Сергій Колісецький. Розпочав виступи Олексій Радчук – засновник і голова Мотиваційного центру «МОЖЛИВО ВСЕ», засновник молодіжного руху «АЛЬФА» в місті Ковелі Волинської області, пастор євангельських церков «Вода Життя» в Кременці та Ковелі з темою «Мотиваційний центр та його роль у розвитку молоді міста Кременця». Заступник начальника відділу правової інформації та консультації Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Філик озвучив актуальну проблему «Формування правової свідомості та культури молоді». Головний спеціаліст відділу молоді та спорту Кременецької міської ради Павло Залюбовський ознайомив гостей форуму з діючими програмами розвитку молоді у місті  та допомогою відділу для реалізації того чи іншого проекту. Його доповнив перший заступник міського голови міста Кременця Микола Матвіюк доповіддю «Формування та реалізація молодіжної політики у Кременці в умовах децентралізації».

Про розвиток молодіжного руху на Кременеччичні розповів директор Кременецького краєзнавчого музею Андрій Левчук. Важливу тему «Цінність орієнтацій сучасної української молоді» підняла головний спеціаліст відділу культури, туризму, національностей та релігій Кременецької райдержадміністрації Віта Касіянчук. Конкретні молодіжні проблеми оприлюднили голова ГО «Молодь Кременеччини» Сергій Колісецький («Розвиток молоді в Кременці та регіоні»), заступник голови ГО «Кременецька екологічна ліга» Ольга Дух («Розвиток екологічної свідомості молоді») та голова Кременцького осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Сокіл» Дмитро Мельничук («Національно-патріотичне виховання молоді Кременеччини»).

Окрім цих виступів, у ході форуму обговорювалися питання інноваційних молодіжних проектів  і програм, моніторингу якості роботи молодіжних організацій та їх підтримки державними органами влади, особливостей мотивації молоді щодо  культурного дозвілля у нашому місті, діагностики особистісного розвитку та соціалізації молоді, а також про застосування інформаційно-комунікаційних технологій і електронних засобів для підвищення якості комунікації між громадськими молодіжними організаціями та державними органами влади.

 
Анонси
Галерея
dsc03925
dsc03925dsc03925
На даний момент 482 гостей на сайті