Пошук

ВЕСНЯНІ КРОКИ ВИСТАВОК

Цьогорічна весна характерна розмаїттям мистецьких вернісажів – як колективних, так і персональних. Відвідувачі Кременецького краєзнавчого музею та Вишнівецького палацу мали нагоду ознайомитись із доробком жіночого мистецького гурту «Палітра»; у Літературно-меморіальному музеї Юліуша Словацького демонстрували власне надбання художниці Богдана Гуменюк та Іванна Погонець.

У рамках профорієнтаційної роботи у загальноосвітніх школах Кременця проходили огляди студентських робіт «Куточки природи очима художників», «Натюрморт у навчальному процесі студентської молоді», «Натюрморт як жанр мистецтва» та «Люблю Україну, всім серцем люблю». Доповненням їх були студентські виставки у межах навчального закладу «Зображення людини в рисунку», «Великодні мотиви у творчих композиціях», «Натюрморт у графіці та композиції» .

Варто відмітити творчі звіти мистецького натхненника  студентів та їх старших колег, керівника гуртів «Натхнення » і «Палітра», майстра народної творчості України Тетяни Балбус у виставці-конкурсі «Український тиждень мистецтв», що проходив у Києві, де наша майстриня виборола І місце у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво», а також її участь у Міжнародному фестивалі фольклору і народного мистецтва «Писанка» у Коломиї разом із фотокореспондентом газети «Замок», майстром писанкового розпису Петром Данилюком, який проводив майстер-класи для всіх бажаючих.

Мистецький марафон триває. І класичне, і народне  мистецтво полонить серця все нових шанувальників, розширюючи свою географію далеко за межами рідного Кременця.

 
Анонси
Галерея
60
6060
На даний момент 519 гостей на сайті