Пошук
Головне меню

НАД ТЕНІСНИМ СТОЛОМ

Високою спортивною напругою відзначався тенісний турнір – особисто-командна першість студентів і викладачів серед чоловіків і жінок за програмою Весняного фестивалю фізичної культури і спорту “Студентська весна – здоров’я молодої нації – 2018”. Змагання проходили в тенісному залі спортивного комплексу академії. Безпосередню організацію тенісного турніру здійснювали кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Володимир Банах (головний суддя) і викладач педагогічного коледжу Василь Коханець.

Згідно з Положенням, до складу команди входило два спортсмени; змагання проводилися окремо для чоловіків і жінок; тривалість гри – три партії до двох перемог. Учасники були розподілені на три групи: перша – спортсмени-представники “неспортивних” факультетів академії, друга – студенти спеціальності “Фізичне виховання” та викладачі, третя – тенісисти педагогічного коледжу. У фінальну частину турніру виходили володарі трьох перших місць у кожній групі. Змагання проводилися за коловою системою. Переможці визначалися за найбільшою кількістю набраних очок.

У півфіналі змагань серед дівчат – представниць інших факультетів академії – зустрілися першокурсниці спеціальності “Англійська мова і література” Олена Тенюка і Мирослава Пасік; другу півфінальну пару склали їх одногрупниця Ангеліна Мороз і майбутній вихователь ДНЗ Яна Гаврилюк. До фіналу вийшли Ангеліна Мороз і Мирослава Пасік, які з однаковим рахунком 2:0 перемогли своїх суперниць і з цим же рахунком у фінальному двобої перемогу здобула Мирослава Пасік. Друге місце в Ангеліни Мороз, а третє виборола їх однокурсниця Олена Тенюка – і весь комплект нагород дістався першокурсницям спеціальності “Англійська мова і література”.

Гострим було фінальне суперництво між дівчатами – майбутніми вчителями фізичного виховання. У півфіналі зустрілися студентки третього курсу Олена Харчук і Олена Левкова. Перемогу святкувала Олена Харчук, яка була сильнішою й у фіналі і посіла першу сходинку п’єдесталу пошани. Друге і третє місце розділили між собою Олена Левкова і четвертокурсниця Аліна Васильчук.

Серед чоловіків – представників “неспортивних” спеціальностей – у фіналі “схрестили” ракетки майбутні вчителі технологій, а нинішні другокурсники Володимир Мороз і Михайло Нестер. Переміг Володимир Мороз. Обидва фіналісти вийшли до суперфіналу першості, де зустрілися з фіналістами групи студентів – представників спеціальності “Фізичне виховання”, третьокурсником Валерієм Шостаком, який виграв групову фінальну зустріч у другокурсника Романа Радчука. У супефінальних парах зустрілися Нестер – Шостак (0:2) і Мороз – Радчук (1:2). Абсолютна першість дісталася Валерію Шостаку, який у вирішальному поєдинку переміг Романа Радчука, а третє і четверте місця поділили між собою відповідно Володимир Мороз і Михайло Нестер.

 
Анонси
Галерея
19
1919
На даний момент 524 гостей на сайті