Пошук

ІЗ ПРАГНЕННЯМ ДО ПЕРЕМОГИ

Справжній спортсмен завжди прагне до успіху. Заслужений майстер спорту, багаторазовий чемпіон світу і Європи, кременчанин Андрій Пушкар сповідує цей принцип і виховує на таких засадах своїх підопічних – юних прихильників одного з найпрестижніших і дійсно лицарського виду спорту. Ще не було змагань будь-якого рівня чи формату, в яких брали б участь його вихованці чи він особисто, де б команда Пушкаря залишилась би без почесних нагород.

Не став винятком і ХХІІІ чемпіонат України з армспорту серед юнаків, юніорів, ветеранів і спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору, що проходив у м.Одесі і на який прибули майже 400 учасників з 22 областей України.

До складу команди Тернопільської області увійшли 3 студенти нашого навчального закладу: Дмитро Шемчук і Сергій Точинський (академія) та Юрій Селецький (Педагогічний коледж) – й усі троє досягли вагомих результатів. Юрій Селецький виборов І місце на праву руку у ваговій категорії до 80 кг. Третьокурсник академії Сергій Точинський (вагова категорія до 70 кг) не тільки повторив успіх свого побратима по команді, здобувши «золото» на праву руку, а й поповнив скарбничку нагород «сріблом» у «ліворучному» суперництві. Найбільшого успіху досяг Дмитро Шемчук, не залишивши своїм суперникам жодного шансу: він переміг і на праву, і на ліву руку, що принесло йому звання абсолютного чемпіона у ваговій категорії до 85 кг.

Попереду – нові змагання, турніри, чемпіонати, спартакіади різних рівнів і рангів. Безсумнівно, будуть нові успіхи. І хоч ніхто не застрахований від тимчасових невдач, та ніщо не змінить лицарського кредо молодих спортсменів – завжди прагнути до перемоги.

 
Анонси
Галерея
64
6464
На даний момент 480 гостей на сайті