Пошук

У СТИЛІ ХІП-ХОП

Програма весняного спортивного фестивалю «Студентська весна – здоров’я молодої нації – 2018» включала особисто-командні змагання з аеробіки у стилі хіп-хоп, в яких брали участь збірні команди факультетів академії. Організатори цього оригінального виду змагань поставили за мету популяризацію аеробіки серед студентської молоді та визначення сильніших спортсменів з даного виду спорту для формування збірної команди навчального закладу. Ініціаторами та безпосередніми реалізаторами ідеї першості академії з аеробіки у стилі хіп-хоп виступили завідувач кафедри теоретико-методичних основ фізичного виховання, професор Олена Довгань, кандидат наук з фізичного виховання та спорту Любов Плевачук і суддя національної категорії України Юрій Яворський.

На спортивну арену спорткомплексу академії вийшли 7 команд, у складі яких було 33 спортсмени – студенти спеціальностей «Дошкільна освіта», «Соціальна робота», «Біологія», «Іноземна філологія», «Українська мова і література», «Музичне мистецтво», «Інформатика». Переможців визначали за артистичністю виконання елементів програми, за постановкою виступу в комплексі, за естетичністю костюмів. Враховувалась також якість, чистота і правильність техніки рухів, пластика і динаміка виконання елементів кожним учасником і командою в цілому, оптимальність часу виконання програми та її відповідність стилю хіп-хоп.

Напруга спортивної боротьби була настільки високою, що суддям довелося визнати два переможці – команду майбутніх соціальних педагогів і команду завтрашніх учителів музики, які набрали максимальну кількість балів (по 45), тобто на шляху до перемоги не втратили жодного очка. Соціальним педагогам перемогу принесли Інна Максимова, Вероніка Борейчук, Вікторія Загородня, Анастасія Паляниця та Любов Сергійчук, а до чемпіонської команди юних музикантів увійшли Софія Стояновська, Олексій Боднар, Оксана Куришко, Алла Кошик, Зоряна Сухомлин та Ольга Захарчук. На другому місці – команда спеціальності «Англійська мова», а третє поділили між собою майбутні вчителі біології та збірна українських і німецьких філологів.

 
Анонси
Галерея
7
77
На даний момент 449 гостей на сайті