Пошук

НАШІ – У «НАУКОВІЙ ЕЛІТІ»

Підтвердженням високої майстерності наших науковців-більярдистів стала участь команди академії у Відкритому Кубку України «Наукова еліта» серед вищих закладів освіти з більярду «Вільна піраміда». У змаганнях брали участь 28 спортсменів з вищих закладів освіти п’яти країн: України, Болгарії, Казахстану, Росії, Узбекистану. Турнір проходив у двох форматах: у лізі «Доктор – професор» та у лізі «Кандидат наук – доцент», де виступали науковці з відповідними науковими ступенями та вченими званнями.

У лізі «Доктор – професор» срібло виборов професор кафедри педагогіки і психології нашої академії Олександр Безносюк, а доцент кафедри теорії і методики трудового навчання і технологій Іван Білосевич увійшов до п’ятірки найсильніших у лізі «Кандидат наук – доцент». Успіх нашого науковця організатори змагань назвали «найбільшим прогресом турніру. Завдяки цьому досягненню наша команда у неофіційному заліку поділила І місце з командою Київського НУ ім. Тараса Шевченка.


В рейтингу, визначеному за підсумками проведених змагань в 2017 – 2018 роках, наша команда посіла ІІІ місце, уступивши тільки Київському НУ ім. Тараса Шевченка та Національному авіаційному університетові (м.Київ). Зауважимо, що в рейтинговому списку – 43 команди з академічних інституцій зі згаданих вище восьми країн.

Успіх нашої команди забезпечили професор Олександр Безносюк, доценти Іван Білосевич і Віктор Слюсарчук, члени кафедри спортивних ігор і туризму Василь Довгаль і Олександр Ястремський, студент спеціальності «Фізична культура» Ігор Мартинюк і випускник академії Михайло Боднар.

 
Анонси
Галерея
9
99
На даний момент 650 гостей на сайті