Пошук

ЗАХОПЛЕННЯ ЇЇ ЖИТТЯ

Знайомтеся: фотолюбитель Марта Мицьо, студентка спеціальності «Дошкільна освіта» нашої академії.

Народилась у невеличкому містечку Козова, що на Тернопільщині. Фотографія стала невід’ємною частиною життя дівчини. Перший свій фотоапарат освоїла десять років тому: це була простенька «мильничка», проте скільки радості та щастя було від неї! Якщо запитати її колишніх однокласників чи нинішніх одногрупників, хто в них асоціюється зі словом «фотоапарат», то вони, безперечно, назвуть її ім’я. Воно й не дивно, бо він став надійним другом Марти і з ним вона практично не розлучається. Згодом завдяки батькам техніка змінилася на більш якісну та кращу.

Наша студентка продовжує фотографувати пейзажі, фіксує людські емоції та якості: посмішки, щирість, любов, ніжність, сльози, радість, силу, витривалість тощо. Любить спорт, природу, книги, подорожі, тишу…

Перший свій фотовернісаж під назвою «За межі власних горизонтів» Марта Мицьо презентувала у фойє головного корпусу академії. У виставці вражає те, що світлини-пейзажі автора промовисто виражають людські почуття, а фотопортрети захоплюють єдністю зі стихіями природи, – і всі вони дійсно спрямовуються у просторово-часову безмежність і виходять далеко за рамки буденних горизонтів сприйняття світу. А це свідчить про конкретний рівень майстерності молодого фотомитця, який, безперечно, буде лише зростати.

 
Анонси
Галерея
Педагогічна практика в літніх оздоровчих таборах
Педагогічна практика в літніх оздоровчих таборахПедагогічна практика в літніх оздоровчих таборах
На даний момент 659 гостей на сайті