Пошук

ДИТЯЧИЙ ПЛЕНЕР СТАЄ ТРАДИЦІЙНИМ

У нашому місті відбувся ІІІ дитячий пленер «Я малюю історію свого міста», де брали участь юні митці з Кременця і Кременеччини, Монастириська і навіть п’ятирічна Анастасія Клокова з Москви – донька корінних кременчан. Майже три десятки дітей віком від 4 до 16 років малювали об’єкти історичної та культурної спадщини Кременця, взаємозбагачувались у спілкуванні, раділи власному успіху й успіхам своїх друзів, зростали у мистецькому плані. У малюнках маленьких художників втілились творча атмосфера,святковий настрій, щирість і дитяча любов до рідного краю.

Роботи учасників пленеру стануть змістом кишенькових календариків на 2019 рік, як це було з дитячими малюнками, виконаними на попередньому пленері. Діти отримали сертифікати учасника пленеру та сувенірні подарунки.

Пленер підготували і провели ГО «Кременецька екологічна ліга», відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської ради та кафедра методики викладання мистецьких дисциплін Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка. Творчий запал юних майстрів пензля стимулювали і підтримували кандидат біологічних наук, доцент Ольга Дух, кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри Олександра Панфілова та її колеги-художниці Юлія Янчук і Світлана Ткачук.

 
Анонси
Галерея
foto 12
foto 12foto 12
На даний момент 519 гостей на сайті