Пошук

У ТОВАРИСТВІ ДОБРИХ СУСІДІВ

Яке це велике щастя – мати добрих сусідів! Такої думки дотримуються організатори Міжнародного мистецького проекту, який проходить у польському місті Мурзасіхлє і носить красномовну назву «Добрі сусіди». Чому добрі? Та тому, що поряд із ними мирно і спокійно живеться, з ними постійно хочеться спілкуватися, ділитися проблемами і разом їх вирішувати, а також знайомити їх із власними культурно-мистецькими досягненнями та щиро розважатися у дружному колі колег.

Уже вдруге для участі в цьому проекті господарі запрошують польську, литовську й українську молодь. Нам особливо приємно, що статус добрих сусідів отримали і  представники Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка – багаторазові переможці міжнародних і всеукраїнських конкурсів, танцюристи хореографічного ансамблю «Горлиця» на чолі з членом Спілки хореографів України Андрієм Медецьким. Цього разу «Горлицю» представляли 18 чоловік основного та підготовчого складу різних факультетів  академії і педагогічного коледжу

Керівник нашого колективу провів майстер-клас із народних танців, під час якого «Горлиця» подарувала присутнім «Волинський танець» і «Гуцульський танець».  Учасники проекту також виконували цікаві завдання. Насамперед необхідно було зробити напис на футболці із вираженням рис власного характеру. А на основі проведених майстер-класів кожна група створювала новий хореографічний етюд, до якого мали увійти елементи танців сусідніх країн.

Після напруженої мистецької частини проекту організатори підготували культурно-розважальну програму, екскурсії в Татри, купання в басейні з термальними водами і, звичайно ж, веселі молодіжні дискотеки.

Учасники проекту здружилися між собою і вирішили знову зустрітися наступного року для поглиблення дійсно добросусідських стосунків.

 
Анонси
Галерея
25
2525
На даний момент 749 гостей на сайті