Пошук

ОСІНЬ – ПОРА ТВОРЧА!

Під такою назвою пройшла виставка робіт з природнього матеріалу в Кременецькому педагогічному коледжі.

Якою буває осінь? Теплою. Золотою. Туманною. А ще осінь – креативна. Сааме восени під ногами та навколо себе можна знайти силу-силенну матеріалу для втілення творчої фантазії: чи то з листя, чи з каштанів, чи з гарбузів… Восени кожна людина може легко стати митцем. І кожен витвір вартий уваги.

На виставці можна було побачити підсвічники з гарбузів, котрі  виглядали досить креативно (11-Дк; груповий керівник Цимбалюк О.В.). Не менш оригінальними були  квіти в тапочках: мабуть,  саме в таких і приходить «бабине літо», як вирішили студенти 32-Дк групи зі своїм  керівником Іванюк А.С). А чи доводилося вам бачити гриби з кабачків та гарбузів? Їх майстерно виконали юні підопічні Цибульської О. М. (31-Дк). Саме ці осінні композиції найбільше сподобалися присутнім.

Відвідувачі виставки оцінили й інші творчі задуми наших митців. Патріотичні мотиви втілили в своїй роботі студенти 41-Фк групи (груповий керівник Олійник І.О.):  карта України була викладена ними жовто-блакитними квітами. Усмішки на обличчі викликали два зайці з…капусти, зроблені студентами 22-Дк та 41-Дк групами (групові керівники Ліщук Ю.М. та Сабран Н.М.). А від 31-Фк групи (груповий керівник Бєлова І.І.) ми отримали дарунок – великий кошик осінніх квітів. На виставці також можна було побачити оригінальних павуків (21-Дк, груповий керівник Романюк Т.В.), їжачків (41-Мк, груповий керівник Найчук Н.П.), ляльок, одягнених в осіннє вбрання та осінній оберіг (31-Мк, груповий керівник Мацкова В.С.), метеликів на вишуканому букеті (12-Дк, груповий керівник Тригуба О.В.), цікаво оформлені гарбузи (31-Рк та 42-Дк з керівниками Галішевською Н.А. та Яцюк Н.М.), скрипічний ключ із квітів (11-Мк, груповий керівник Федюра С.А.). А для бажаючих сфотографуватися студенти 21-Мк зі своїм груповим керівником Новик О.С. групи запропонували велику фоторамку із квітів.

Виставка черговий раз порадувала тематичним наповненням та яскравістю кольорів її екземплярів і насамперед – майстерністю, різноманіттям творчої уяви і фантазії студентів коледжу.

 
Анонси
Галерея
10
1010
На даний момент 534 гостей на сайті