Пошук
Студенту

Ідея Міжнародного дня тварин була вперше проголошена німецьким письменником та видавцем журналу  «Людина та собака» Генріхом Циммерманом. Історія цього дня починається із Міжнародного конгресу прихильників руху захисту прав тварин, який проходив у Флоренції (Італія) в 1931 році.

Дата проведення цього дня була вибрана не випадково: 4 жовтня є днем пам'яті Франциска Ассизького – покровителя екології, відомого своєю любов’ю до живих істот.

Мета Всесвітнього дня тварин – сприяти обізнаності людей про тварин, зокрема про загрози, з якими вони стикаються; про визначення ролі тварин у житті людини, покращення зв'язку між людиною та дикою природою і просування програми дій задля добробуту тварин.

Саме про це говорили студенти 11-Е  та 21-Е груп  спеціальності «Екологія» під керівництвом старшого викладача Кратко Ольги Вікторівни під час виховного заходу, присвяченого Дню захисту тварин.  Вони говорили про те, як змінювалося із впливом часу ставлення людей до тварин, про різноманіття тварин та деякі цікаві факти про них, про обов’язки господаря собаки чи кота, причини появи безпритульних тварин, а також про волонтерство, порятунок тварини та лікувальне спілкування з ними.

Цей день святкують у всьому світі незалежно від національності, релігії, віри, філософських чи політичних переконань.

 
Анонси
Галерея
39
3939
На даний момент 510 гостей на сайті