Пошук

БРОНЗА ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ

У турецькій Анталії пройшов ювілейний 40-й Чемпіонат світу з армрестлінгу серед юнаків, юніорів, ветеранів і дорослих. Разом із 84 спортсменами національної збірної України на Чемпіонаті змагалась і студентка-першокурсниця педагогічного коледжу Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Вікторія Петронюк. У своїй групі до 18 років (вікова категорія до 50 кг) вона була однією з 11 дівчат-рукоборців і вперше на таких престижних змаганнях підкорила третю сходинку п’єдесталу пошани, перемігши свою суперницю на ліву руку.

У своєму рідному селі Плоска, що на Дубенщині, Вікторія (до речі, дочка футболіста) займалася багатьма видами спорту: футболом, великим і малим тенісом, баскетболом і волейболом. Захоплення армрестлінгом прийшло лише минулого року. Єдина дівчина у тренера Дубнівської ДЮСШ Віктора Мушировського, вона якось одразу почала наполегливі тренування, незважаючи на серйозну травму правої руки – і успіх не забарився: вже у квітні на Чемпіонаті України в Одесі юна спортсменка порадувала найвищим результатом у поєдинку на ліву руку (категорія до 45 кг), отримавши звання Чемпіона.

Восени Вікторія стала студенткою нашого педагогічного коледжу з єдиним бажанням посилено займатися в уславленого тренера Андрія Пушкаря й одночасно методично правильно розробляти праву руку.

На чергових змаганнях – Чемпіонаті України в Полтаві – вона хоче спробувати боротися на обидві руки. А заповітною мрією дівчини є перемога на Чемпіонаті світу.

Вітаємо нашу спортсменку з таким чудовим успіхом і бажаємо впевнено йти до своєї мети!

 
Анонси
Галерея
41
4141
На даний момент 602 гостей на сайті