Пошук

МИСТЕЦЬКИЙ ДЕБЮТ

Ведучі Ірина Бевсюк і Віталій Бойко вже традиційно відкрили черговий концерт-дебют першокурсників академії та педагогічного коледжу, що пройшов у залі Гуго Коллонтая. Адже щороку саме в цю осінню пору після адаптації до навчальних програм вищого закладу освіти й абсолютно нового оточення, після посвяти у дружню студентську сім’ю новачкам уже є що показати своїм наставникам і старшим колегам, а також випробувати свої сили у новому статусі та в різних видах мистецтва.

Виступи розпочали майбутні вчителі англійської мови танцем «Денс-мікс» (керівник Ірина Киричук). У цій номінації також презентували свої танцювальні номери Соломія Соколовська (11-П) і представники 11-ДО (танець «Полісмен»).

Студенти-біологи читали неповторні поезії Ліни Костенко у фортепіанному супроводі Ірини Копитчак. Цікаву презентацію під назвою «Старі фотографії» підготували першокурсники спеціальності «Історія», закликаючи всіх цінувати кожну хвилину життя, багато з яких вони зафіксували на світлинах. Баяністка Олена Козлова та гітарист Артур Зорич з 11-Мк групи продемонстрували свій музично-інструментальний хист.

Та, як завжди, найчисельнішою була вокальна частина програми.  Пісенні твори щиро й відверто дарували присутнім Адріана Москалюк,  Софія Коваль, Дарія Сульжик та їхні друзі з вокально-інструментального колективу (11-Мк), Юлія Хомич (11-Е), Христина Дубненко (11-У) та колектив 11-Н групи, який виконав «Гімн німецькій мові» у постановці Юлії Радченко.

Після звітної мистецької частини до юних дебютантів з вітальними словами звернулися декан  гуманітарного факультету Володимир Мазурок, декан педагогічного факультету Людмила Врочинська, декан факультету фізичного виховання та біології Олександр Бережанський і заступник директора педагогічного коледжу з навчально-виховної роботи Лариса Рац.

А на завершення виступів піснею «Ой-гой, ти підеш» старшокурсники додали своїм юним колегам оптимістичного настрою та впевненості у власних силах і можливостях.

 
Анонси
Галерея
Педагогічна практика в літніх оздоровчих таборах
Педагогічна практика в літніх оздоровчих таборахПедагогічна практика в літніх оздоровчих таборах
На даний момент 411 гостей на сайті