Пошук

НАЙВИЩА ОЦІНКА І ВИСОКА ДОВІРА

У приміщенні Європейського університету (м.Київ) відбувся XXІ Міжнародний фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «Барви осені–2018» серед колективів та виконавців навчальних закладів у жанрах розмовного, вокально-хорового та хореографічного мистецтва, організований і проведений Асоціацією навчальних закладів України приватної форми власності та університетом-господарем з нагоди Міжнародного дня студента.

Цей музично-мистецький форум ніколи не обходиться без представників нашої академії – народного художнього ансамблю танцю «Горлиця» і його керівника, члена Національної хореографічної спілки України Андрія Медецького, котрі відомі у вітчизняному і зарубіжному мистецькому середовищі як багаторазові переможці різних хореографічних конкурсів. Нинішнього року у складі уславленого колективу виступали Яна Гаврилюк, Олена Микулич (21-ДО), Тарас Щепанський, Назар Кутняк, Олександр Фомин (31-М), Ірина Киричук (11-А), Ірина Вавренюк (12-Мс) і Максим Татарин (11-Ф) – і їм підкорилася найвища вершина «Барвів осені».

Окрім «Горлиці», учасниками фестивалю, зокрема, його вокального конкурсу, були Олексій Боднар (21-М), Софія Вересюк (41- Мк) та Ольга Гуменюк (41-М). І наші солістки також стали призерами конкурсу, посівши почесне ІІІ місце.

Оцінювали виступи Євгенія Пірог – письменник, громадський діяч, засновник творчого об’єднання «Всі мрії», Едуард Абрашеков – танцюрист міжнародного класу, керівник шоу-балету «Матадор» і голова журі Вікторія Касьянова – заслужений діяч мистецтв України, доцент кафедри методики музичної освіти, хорового співу та диригування Національного педагогічного університету ім. Бориса Грінченка.

Висока оцінка виступів наших студентів підтверджена тим яскравим фактом, що підсумковий Гала-концерт організатори довірили відкрити саме «Горлиці» з її «Українським святковим танцем», а завершила його наша Ольга Гуменюк «Піснею про Україну». Ми пишаємось нашими вихованцями і бажаємо їм нових творчих злетів!

 
Анонси
Галерея
42
4242
На даний момент 786 гостей на сайті