Пошук

СТАРТУВАЛИ ПЕРЕДРІЗДВЯНІ КОЛЯДКИ

Колектив кафедри іноземних мов і методики їх викладання та майбутні вчителі німецької, англійської та польської мов дали старт традиційним передноворічним колядкам і благодійному ярмарку.

Вечір розпочався інсценізацією різдвяного вертепу німецькою мовою, який продовжили колядки різними мовами. Разом зі своїми студентами твори виконували тріо викладачів у складі Олени Сафіюк, Ірини Лизун і колишнього педагога й невтомного організатора всіх студентських свят Ольги Цьмух-Горобець.

Довкола все було гарно і весело: яскраві вогні, гірлянди, фотозона зі Святим Миколаєм, багато смаколиків… Та щось все-таки сприймалося не так, як завжди: поряд не було постійного ініціатора цього заходу, тому світлого зворушливого смутку святу додав овіяний любов’ю відеоролик пам’яті колишнього декана гуманітарного факультету Володимира Мазурка…

Протягом свята присутні із задоволенням купляли страви на благодійному ярмарку:  піцу, запіканки, традиційний зігріваючий глінтвейн та грибну юшку з пиріжками, якими можна було гідно підкріпитись. Крім цього, дорослих і малечу вабив десерт – різноманіття печива, рогаликів, східних солодощів,  приготовлених нашими викладачами та студентами. Отримані кошти будуть передані благодійному фонду ГО «Зоря надії».

Захід організували активісти-філологи, кандидат філологічних наук, доцент Орися Марунько зі своїми колегами Надією Данік та Іриною Лизун.

 
Анонси
Галерея
41
4141
На даний момент 664 гостей на сайті