Пошук

ЛЮБОВ ПРИДУМАНА НЕ НАМИ…

Всі, хто в цей день був присутнім на святковому вечорі в залі Гуго Коллонтая нашої академії, отримали чудову нагоду помандрувати країною любові,  поблукати вулицями великого щастя. Бо саме в цей день прийшло свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили, натхнення, радість, захоплення і завдяки якому продовжується життя на землі.

Кохання – це не тільки почуття людяності та шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу і заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято відзначається майже в усьому світі 14 лютого як Свято закоханих, або День святого Валентина.

Так що ж таке кохання? Коли це почуття з’явилося на землі? Яке воно, як відрізнити його від усіляких «підробок»?

Про все це говорили першокурсники педагогічного коледжу нашої академії, які організували і провели це чудове свято разом із ведучими Андріаною Москалюк і Софією Грушицькою.

Гучними оплесками присутні зустріли вісім пар, які висловили бажання позмагатися на звання най-най-найкращих із закоханих: Анна Солодка і Вадим Мельничук, Надія Котик і Тарас Цимбалюк, Вікторія Кулінчук і Дмитро Голуб, Марія Нагорнюк і Олександр Сірук, Анастасія Загребельська і Назар Романчук, Марія Куза і Олег Смолінчук, Марія Герасимюк і Назар Мінчук, Валентина Ящишин і Максим Кучерук. Всі вони впевнено і красиво боролися під час конкурсів «10 слів», «Танець з повітряною кулькою», «Закохані пари», «Пісня для нас двох».

Поки команди готувалися до конкурсів і в перервах між виступами глядачам дарували класичні та сучасні пісні студентські колективи 11-Мк і 11-Рк груп, 11-Дк, 12-Дк груп, солісти Софія Коваль, Лідія Кузьмич (11-Мк), Олександр Горошко (11-Фк), Христина Ямнич і Дарія Сульжик, а юні танцюристи 11-Мк та 11-Дк груп порадували хореографічними композиціями. Персональним подарунком стала пісня для конкурсантки-іменинниці Валентини.

І нарешті настав час,  коли всі дізналися, що переможцем конкурсу «Міс Валентина і Містер Валентин – 2019» стала пара під номером 5. Отож вітаємо Вікторію Кулінчук (11-Мк) і Дмитра Голуба (11-ТОк). До речі, переможниця Вікторія виконувала на святі символічну роль Ангела. А на завершення до вітань приєдналися Артур  Зорич (гітара), Олена Козлова (фортепіано) і вокалістка Андріана Москалюк з піснею «Люби мене, люби», а організатори свята запросили всіх бажаючих на святкову дискотеку.

 
Анонси
Галерея
inst15
inst15inst15
На даний момент 372 гостей на сайті