Пошук

ТРАДИЦІЯ СПОРТУ, КРАСИ І БЛАГОДІЙНОСТІ

Черговий спортивно-оздоровчий захід «Конкурс ритмічної гімнастики» зібрав команди юних гімнастів загальноосвітніх шкіл міста Кременця та педагогічного коледжу у спортивному комплексі нашої академії. Цього разу він був присвячений 200-літньому ювілею Волинського ліцею у Кременці – нашого історичного попередника, досить відомого у свій час навчального закладу, що славився в нашому краї і далеко за його межами. Організатори заходу – викладачі циклової комісії фізичного виховання педагогічного коледжу на чолі із заслуженим працівником освіти України Катериною Єрусалимець і відмінником освіти України Іриною Олійник. Вели програму Тетяна Мороз і Максим Худис.

Під звуки урочистого маршу присутні познайомились із кожною з 12 команд. Юних гімнастів привітали заступники міського голови Кременця Микола Матвіюк і Ярослав Риндич.

Конкурсні виступи проходили згідно з поставленими вимогами. Всі команди намагалися показати себе якнайкраще, поєднуючи фізичні навантаженням з естетичним видовищем. У перервах між номерами ведучі знайомили гостей з історією Волинського ліцею, зокрема з цікавими історичними традиціями теорії і практики фізичного виховання та спорту, а також з періодами й особливостями розвитку ритмічної гімнастики, її позитивним впливом на життя і здоров’я людини. Для зосередження уваги наших гостей ведучі використовували яскраві слайди.

Перед оголошенням результатів змагань до втомлених і схвильованих конкурсантів звернулася Іванна Запольська – наша випускниця, а нині художній керівник танцювальної студії Кременецького РБК «Веселкова феєрія».

Для підведення підсумків конкурсу слово надано головному судді, кандидату філологічних наук Романові Дубровському. Отож, переможцями спортивно-оздоровчого заходу названо команди ЗОШ № 3 і 41-Фк групи (І місце), ЗОШ № 5 і 31-Дк (ІІ місце), а третю позицію вибороли учні ЗОШ № 1 ім. Галини Гордасевич і студенти 22-Дк групи. Нагороджував їх начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської ради Андрій Станіславенко.

Фінальним номером був спільний танець у виконанні всіх учасників, що став символом спорту, доброзичливості та дружби.

Як завжди, організатори підготували своєрідну благодійну «родзинку»: вони запросили на свято дітей і дорослих з обмеженими можливостями, їхніх батьків і наставника, яким студенти коледжу зібрали кошти і подарували набори для шиття еко-сумок. Ця увага небайдужих людей додала у зболені серця позитиву, світлої радості та відчуття своєї причетності до корисної справи, а нашим студентам – задоволення від чергової акції милосердя.

 
Анонси
Галерея
7
77
На даний момент 526 гостей на сайті