Пошук

МИ ЗАВЖДИ ВІДКРИТІ ДЛЯ ВСІХ

У словосполученні «День відкритих дверей» є чимало алогічного. Насамперед стосовно вищого закладу освіти. Ми відкриті завжди і для кожного, хто хоче здобути відповідний фах, збагатитися знаннями, розширити свій кругозір, завжди раді гостям, особливо майбутнім абітурієнтам, і готові їх зустрічати як індивідуально, так і у форматі колективного відвідування, як у процесі екскурсійної бесіди при огляді академії, так і під час їх участі у масових заходах, що здійснюються у нашому навчальному закладі: в конкурсах, оглядах, конференціях тощо. Ми завжди відкриті для кожного, хто хоче стати студентом нашої альма-матер.

Цьогорічний День відкритих дверей черговий раз це підтвердив. Сьогоднішніх учнів старших класів загальноосвітніх шкіл регіону, а завтрашніх абітурієнтів і післязавтрашніх студентів академії та коледжу, їх батьків, рідних і знайомих зустрічали проректор академії з навчальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент Марія Боднар, проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор Валентина Бенера, директор педагогічного коледжу Оксана Камінська та її заступник Лариса Рац.

Зі словом про історію і сьогодення навчального закладу, його можливості та перспективи до гостей звернулася проректор, доцент Марія Боднар. Вичерпну характеристику навчально-матеріальної бази факультетів, кадрово-педагогічного потенціалу, специфіки навчання на конкретних спеціальностях дали декан факультету соціально-педагогічної освіти і мистецтв, кандидат педагогічних наук, доцент Людмила Врочинська, декан факультету фізичного виховання та біології, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент Олександр Бережанський, декан гуманітарно-технологічного факультету, старший викладач Василь Райчук. Про особливості та практику зарахування до навчального закладу згідно із чинними Правилами прийому інформував відповідальний секретар приймальної комісії, доктор педагогічних наук, доцент Микола Курач.

Перед гостями-учасниками Дня відкритих дверей у прямому смислі відкрилися двері музеїв і виставкових залів навчального закладу, серед яких – Музей історії академії, Виставкова зала творчих робіт викладачів і студентів, бібліотека з її електронним і читальним залами, навчальні аудиторії, лабораторії та майстерні. Зі складовими навчально-матеріальної бази академії та коледжу майбутніх абітурієнтів ознайомили завідувач Музею історії навчального закладу Валентина Шпак, завідувач кафедри іноземної філології та методики її викладання, кандидат філологічних наук, доцент Наталія Воронцова, завідувач кафедри української філології та суспільних дисциплін, кандидат філологічних наук, доцент Олег Василишин. З потенційними студентами зустрічалися доктор медичних наук, професор Василь Василюк, доктор історичних наук, доцент Ірина Скакальська, кандидат біологічних наук, доцент Наталія Зіньковська, кандидати мистецтвознавства, доценти Оксана Легкун і Олександра Панфілова, кандидати педагогічних наук, доценти Степан Шабага і Віталій Цісарук, кандидати педагогічних наук, старші викладачі Марія Олексюк і Тетяна Бондаренко, старші викладачі Василь Трифонюк і Юрій Цимбалюк, голова циклової комісії трудового навчання, технологій та образотворчого мистецтва коледжу Віталій Писаренок та інші.

День відкритих дверей завершився спільними побажаннями продовжити спілкування у форматі навчального процесу в аудиторіях академії та коледжу.

 
Анонси
Галерея
dsc08260
dsc08260dsc08260
На даний момент 646 гостей на сайті