Пошук
Головне меню

Фаховий коледж КОГПА ім.Тараса Шевченка


Дубровський Роман Олександрович – в. о. директора Фахового коледжу Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка кандидат філологічних наук, доцент, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист

 

 

Яловський Павло Миколайович – заступник директора з навчально-виховної роботи доктор філософії

 

У 2005 році з метою забезпечення ступеневої освіти відновив свою діяльність Кременецький педагогічний коледж у структурі Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка. Відповідно до ліцензії та сертифікатів про акредитацію педагогічний коледж готує молодших спеціалістів із таких спеціальностей: „Дошкільна освіта”, „Технологічна освіта”, „Музичне мистецтво*”, „Образотворче мистецтво*”, „Фізичне виховання*”.

На сьогодні більше 650 студентів отримують професійну підготовку та опановують тонкощі обраного фаху.

Приорітетним завданням педагогічного колективу коледжу є формування професійно освіченого, інтелектуально багатого та фізично досконалого студента. Предметом постійної уваги керівництва коледжу є чітка організація навчального процесу і високий рівень його методичного забезпечення.

Навчально-виховний процес здійснюють 111 педагогічних працівників. Це висококваліфіковані фахівці, більшість з яких мають досвід роботи, володіють педагогічною майстерністю і безмежно відданні справі підготовки майбутніх педагогів.

Навчально-виховний процес забезпечують як штатні педагогічні працівники коледжу, так і науково-педагогічні працівники інституту із науковими ступенями та вченими званнями. Серед викладацького складу – 7 кандидатів наук, 28 спеціалістів вищої кваліфікаційної категорії, з них педагогічні звання „викладач-методист“ мають 11 осіб, „старший викладач“ – 8 осіб. Над дисертаційними дослідженнями працюють 26 викладачів.

У навчально-виховному процесі коледжу (як структурного підрозділу) використовується матеріальна база Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту ім. Тараса Шевченка, зокрема, електронна бібліотека та центр Інтернет-ресурсів, комп’ютерні класи, майстерні та лабораторії, концертні та хореографічні зали, спортивний комплекс тощо.

Студенти коледжу залучаються до наукової, дослідницької роботи, беруть участь у студентських наукових конференціях інституту. Розроблено та втілено на практиці систему роботи, пов’язану з відродженням народних ремесел. У коледжі діє виставка творчих робіт викладачів і студентів.

У коледжі функціонує політично-дискусійний клуб, мистецькі гуртки „Палітра“ та „Натхнення“, гурток писанкарства, «Юний журналіст» (студенти-журналісти стали призерами Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів «Врятувати від забуття». В навчальному закладі працює студентський експериментальний театр „Пілігрим“ (вистави „Ромео і Джульєтта“, „Енеїда“, „У неділю рано зілля копала“, „Є від кого йти, є до кого йти“).

До послуг студентів гуртки художньої самодіяльності – капела бандуристів, самодіяльний народний хор, народний художній вокальний ансамбль „Калина“, камерний хор, танцювальна студія та інші.

Студенти займаються у спортивних секціях з настільного тенісу, легкої атлетики, футболу, волейболу, гандболу, шахів, пауерліфтингу, амреслінгу, лижного спорту.

Після закінчення коледжу наші випускники отримують можливість продовжити навчання на 3-му курсі академії для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" за відповідним напрямом підготовки.

Підсумовуючи сказане, ми звертаємося до потенційних абітурієнтів і запрошуємо до навчання у Кременецькому педколеджі ОГПІ ім.Тараса Шевченка. Викладацький склад коледжу зробить все можливе  для того, щоб наші студенти мали високий рівень знань і були конкурентноспроможними на сучасному ринку праці.

 

 

 

 

 

СТРУКТУРА КОЛЕДЖУ

 

УСТАНОВЧІ ТА НОРМАТИВНІ ДОКУМЕНТИ КОЛЕДЖУ

 
Анонси
Галерея
35
3535
На даний момент 574 гостей на сайті