Пошук

ЗУСТРІЧ З ВИДАТНИМ НАУКОВЦЕМ

Науково-педагогічні працівники і студенти нашої академії у невимушеному науковому форматі «круглого столу» зустрілися з видатним українським ученим, членом-кореспондентом НАПН України, заслуженим працівником освіти України, головним науковим співробітником Лабораторії соціальної психології особистості Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, доктором психологічних наук, професором Тетяною  Титаренко.

Наша гостя – засновник потужної науково-психологічної школи, знаної далеко за межами України; автор і співавтор близько 500 наукових праць, серед яких – монографії «Життєвий світ особистості: у межах і за межами буденності», «Психологія життєтворення особистості в сучасному світі», «Психологічне здоров’я особистості: засоби самодопомоги в умовах тривалої травматизації», а також навчальні підручники й посібники «Основи практичної психології», «Сучасна психологія особистості», «Життєві кризи: технології консультування» та ін.

Модераторами «круглого столу» виступили доценти кафедри педагогіки та психології, кандидат психологічних наук Марія Боднар – наукова учениця поважної гості, та Наталія Савелюк, докторську дисертацію котрої опонувала Тетяна Михайлівна. На зустрічі були присутні керівники структурних підрозділів академії, науково-педагогічні працівники кафедри, представники міських управлінських структур, студенти спеціальностей «Психологія» та «Дошкільна освіта», «Соціальна педагогіка» зі спеціалізацією «Практична психологія».

Тетяна Михайлівна цікаво розповіла учасникам заходу про свій життєвий і творчий шлях. Надалі запитаннями студентської молоді була піднята низка актуальних проблем: психологічних складових особистісного щастя, чинників професійного вибору молодої людини і самореалізації в обраній професії, життєвих криз та емоційного вигорання, зокрема, у сім’ї, а також провідних векторів розвитку і новітніх концепцій сучасної психологічної науки. На завершення зустрічі поважна гостя подарувала спільноті академії низку своїх актуальних наукових видань.

 
Анонси
Галерея
foto 17
foto 17foto 17
На даний момент 334 гостей на сайті