Пошук

ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ДІАЛОГ

Як це чудово, що В Концертному залі Гуго Коллонтая нашої академії звучить щораз інша музика. Кожен музикант готує своєрідну сповідь власного інструмента. Та й один і той же музичний твір звучить на різних інструментах абсолютно по-різному.

Цього разу своє мистецтво демонстрували баяністи, вихованці старшого викладача кафедри мистецьких дисциплін і методики їх викладання Василя Райчука – молодий викладач педагогічного коледжу Павло Яловський і студент-третьокурсник спеціальності «Музичне виховання» Вадим Процик.

Вадим Процик презентував «Молодіжний вальс» В.Дмитрієва, «Прелюдію» А.Волпі, твори «Козачка» в обробці М.Скляренка, «Вальсуючий акордеон» Р.Бажиліна, «Флік-флак» А.Фоссена, «Вальс» А.Хачатуряна до драми «Маскарад» і «Чардаш» М.Різоля.

Павло Яловський запропонував «Концертне танго» Я.Табачника, «Циганський барон» Б.Мирончука та «Концерт для баяна з оркестром» В.Бровченка у супроводі концертмейстера Валерії Сазанської.

На завершення концертної програми дует у складі Павла Яловського і Вадима Процика виконали «Молдавський танець» А.Шалаєва.

Щирість і майстерність інструментального діалогу із глядачем завжди вимагають його продовження. Тому молоді виконавці не зупиняються на досягнутому, а впевнено і цілеспрямовано працюють над новою програмою, щоб знову порадувати своїх шанувальників.

 
Анонси
Галерея
2
22
На даний момент 427 гостей на сайті