Пошук

ВЧАТЬСЯ ТУРИЗМУ

Студенти ІІІ курсу педагогічного коледжу спеціальності «Фізична культура» згідно з навчальним планом проходили літній табірний збір з туризму. Цьогоріч на виконання програми табірного збору їх орієнтували, спрямовували і гарантували безпеку життя та збереження здоров’я група викладачів коледжу на чолі з головою циклової комісії викладачів фізичного виховання, заслуженим працівником освіти України Катериною Єрусалимець, якій допомагали члени цієї комісії Вікторія Розмірчук і Тетяна Кіркова.

Географія табірного збору включала територію нашого навчального закладу із прилеглими природними зонами, околиці міста Кременця, зокрема гору Воловицю. Майбутні вчителі фізичного виховання здійснили короткотривалі туристичні походи до Санної траси, кременецьких кар’єрів, «штурмували» Замкову гору. Студенти вчилися готувати і використовувати переправи для подолання перешкод, які можуть зустрітися туристам під час походів різним маршрутами, оволодівали навиками орієнтування на місцевості і такими життєво необхідними вміннями для забезпечення туристичного комфорту, як пакування рюкзака, розгортання та згортання намету тощо.

Здібними та перспективними туристами зарекомендували себе Максим Худис, Сергій Ямпольський, Володимир Пастерський, Тетяна Мороз, Олександр Осадчий, Ірина Снітинська. Вони та їхні колеги не тільки продемонстрували високу здатність грамотно діяти в умовах туристичного походу різними природними зонами та маршрутами, а й підтвердили готовність вчити туристичної майстерності своїх майбутніх вихованців – учнів загальноосвітніх шкіл.

 
Анонси
Галерея
Педагогічна практика в літніх оздоровчих таборах
Педагогічна практика в літніх оздоровчих таборахПедагогічна практика в літніх оздоровчих таборах
На даний момент 745 гостей на сайті