Пошук

НАШІ ФАХІВЦІ ВСЮДИ ПОТРІБНІ

Географія літньої педагогічної практики студентів нашої академії та педагогічного коледжу поширилась на 9 літніх дитячих оздоровчих установ у найпривабливіших куточках Тернопільської, Івано-Франківської. Рівненської та Хмельницької областей. Цьогоріч цей вид практики проходили 87 студентів: 55 – з академії (39 майбутніх учителів фізичного виховання та 17 завтрашніх соціальних педагогів) і 32 – з педагогічного коледжу (13 – зі спеціальності «Образотворче мистецтво і 19 – з «Технологічної освіти»»).

Традиційно «рекордсменом» із прийому наших практикантів став Кременецький дитячий психоневрологічний санаторій. Тут застосовували свої знання і шліфували педагогічні навички 31 представник студентства академії та 9 – з коледжу. На другому місці (і знову традиційно) – дитячий оздоровчий комплекс «Едельвейс» с.Микуличин на Івано-Франківщині, який прийняв 19 наших практикантів. Прикарпаття для наших студентів виявилося особливо гостинним: юних кременецьких педагогів радо прийняли дитячий лікувально-оздоровчий комплекс «Дружба» і дитячий спортивно-оздоровчий табір «Перлина Карпат» Долинського району, а також дитячий спортивно-оздоровчий комплекс «Сокіл», що в Галицькому районі. Рівненщина надала нам педагогічний простір спортивно-оздоровчого комплексу «Берізка» с.Молодаво на Дубенщині, Хмельниччина – дитячого оздоровчого табору «Світанок», що розташований у с.Білогородка Ізяславського району. На Тернопіллі практикантів академії та коледжу приймали ДОТ «Лісова казка» с.Борщівка на Ланівеччині та ДОК «Лісовий» с. Скоморохи Бучацького району.

За віддану працю, високий професіоналізм та особистий внесок у виховання підростаючого покоління під час проходження літньої педагогічної практики керівники дитячих оздоровчих закладів вручили подяки багатьом нашим студентам.

 
Анонси
Галерея
60
6060
На даний момент 428 гостей на сайті