Пошук

СВЯТО ФІЗИЧНОЇ ДОСКОНАЛОСТІ

Мелодія бадьорого спортивного маршу знову зібрала на стадіоні нашої академії усіх бажаючих долучитися до Спортивного свята, приуроченого Дню здоров’я, фізичної культури та спорту, чи просто поспостерігати за веселими змаганнями і повболівати за поєдинками колег-першокурсників. Захід підготував колектив циклової комісії фізичного виховання нашого педагогічного коледжу на чолі з головою комісії, незмінним ініціатором, організатором усіх спортивних заходів, відмінником народної освіти Катериною Єрусалимець.

Символічний прапор цього традиційного свята, як правило, внесли кращі спортсмени коледжу Вікторія Петронюк, Діана Мартинюк, Максим Калітон і Микола Білецький. Зі словами вітання до учасників свята звернулися директор педагогічного коледжу Оксана Камінська і перший заступник міського голови Кременця Микола Матвіюк.

Приємну частину свята продовжив представник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міськради Андрій Станіславенко. За високі спортивні досягнення і вагомий внесок у спортивне життя коледжу він нагородив кращих із кращих студентів, які яскравими зірками загорілися на спортивному небосхилі, є членами збірних команд і впевнено крокують стежинами спортивної слави, поповнюючи скарбницю визначних здобутків рідної альма-матер: Вікторію Петронюк, Миколу Білецького, Діану Дячук, Артема Куцевича, Тараса Цимбалюка, Діану Мартинюк, Юлію Медведчук, Марію Тригубу, Валентина Ящука, Валентину Мойсей, Ірину Снітинську, Тетяну Мороз, Марка Дударчука, Віталія Гребенюка, Олександра Шумбарця, Івана Пилипчука, Тетяну Сухомлин, Володимира Остапчука та Владислава Романюка.

Суддями спортивного свята виступили Катерина Єрусалимець, Василь Коханець, Юрій Яворський, Тетяна Кіркова та Вікторія Розмірчук.

Змагання розпочали традиційні поєдинки «Старти надій» між командами першокурсників «Старт» (11-Фк), «Сонечко» (11-Дк), «Мелодія» (11-Мк-Рк) і «Гвинтики» (11-ТОк), які повинні показати всю свою спритність, кмітливість, наполегливість, витривалість, а також спортивний запал, дружні жарти, необхідну взаємодопомогу.

До програми увійшли веселі і цікаві творчі конкурси та ігри. А в перервах між ними спортсмени відпочивали і мали нагоду подивитися мистецькі номери своїх колег: оригінальну композицію із прапорами з участю четвертокурсниць спеціальності «Дошкільне виховання»; виступ Анни Данильченко, яка подарувала пісню про футбол; запальний «Чарльстон» у виконанні сестер Юлії та Лілії Федьків, а також показовий танець народного аматорського ансамблю танцю «Орієнталь» районного Будинку культури.

Суддівський колектив оцінив виступи юної спортивної зміни, присудивши І місце команді «Старт», ІІ місце – першокурсникам колективу «Сонечко», ІІІ місце – спортсменам «Гвинтиків», а четверта позиція залишилася за «Мелодією». Перші три місця забезпечили своїм учасникам грамоти та призи. А завершилося свято товариською зустріччю між нашими футболістами та представниками Кременецького лісотехнічного коледжу.

Змагання пройшли на високому рівні, залишили гарний настрій і відмінне самопочуття. Адже всім відомо, що спорт – це випробування волі, сміливості, витривалості; це швидкість, здоров’я і рух до нових вершин успіху; це безупинний пошук і справжнє свято людської досконалості.

 
Анонси
Галерея
36
3636
На даний момент 678 гостей на сайті