Пошук
Головне меню

ВПЕРЕД – ЗА ТРАДИЦІЄЮ!

Традиція щорічно проводити осінній легкоатлетичний крос цьогоріч покликала студентів нашого педагогічного коледжу до спортивної бази місцевого трампліну.

Учасниками забігу стали 46 юнаків та 74 дівчини з усіх груп І – ІV курсів.  Організаторами його виступили викладачі циклової комісії фізичного виховання на чолі з  головою Катериною Єрусалимець. Головний суддя змагань – Василь Коханець.

Як завжди, юнаки долали дистанцію 1000 м, а дівчата – 500-метрівку. Найшвидшими серед дівчат виявилися Діана Мартинюк (21-Фк), а серед хлопців – Володимир Дмитрук (41-Фк). Відповідно другими стали Анастасія Пасічник (11-Фк) і Богдан Грушицький (21-Фк), а третіми – третьокурсниці Сніжана Лошкобанова та Катерина Герасимюк і другокурсник Максим Саган.

У командній боротьбі визначено 5 переможних місць: 11-Фк група – перші, 21-Фк – друге місце, 22-Дк – третя позиція, 31-Дк – четверта і 21-Дк – на п’ятому місці.

Сама погода сприяла проведенню кросу – й у програші не лишився ніхто, тому що біг, безумовно,  покращив і фізіологічні показники учасників, і їхній емоційний стан.

 
Анонси
Галерея
Вечірня академія
Вечірня академіяВечірня академія
На даний момент 796 гостей на сайті