Пошук
Головне меню

ТВОРЧІСТЬ МОЛОДИХ – ДЗЕРКАЛО СВІТУ

Студенти 4-го курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» провели у Кременецькому краєзнавчому музеї відкритий виховний захід під назвою «Творчість молодих художників – дзеркало сучасного світу». Його відвідали багато людей,  зацікавлених роботами молодих художників.

Завідувач відділу культури і туризму Кременецької міської ради Ганна Бобровська привітала студентів з їхньою першою виставкою. Зі вступним словом до своїх вихованців і гостей звернулася куратор групи Неллі Галішевська. Вона звернула увагу на те, скільки талановитих людей дала світові багата чудовими краєвидами земля Кременеччини.

На виставці були представлені як копії полотен, так і авторські роботи. Богдана Остапчук Богдана працювала над витинанкою, молодий художник-портретист Ірина Литвиненко запропонувала найбільше робіт і стверджує, що кожне обличчя по-своєму красиве, та їй подобається передавати характер. Графіку та квілінг показала Ольга Прокопчук. Також були й спільні роботи, виконані акрилом на великих полотнах. Задіяні у цьому були Аліна Батовська, Ірина Литвиненко і Марія Бак. Показав свої роботи і прихильник акварелі Артур Бойчук. Оксана Ямпольська відзначилась своєю мозаїкою, яка була виконана на яєчній скорлупі.

Наставник творчої молоді, майстер народної творчості України Тетяна Балбус привітала студентів із мистецьким дебютом і побажала їм успіхів у нелегкій, але цікавій праці художника.

 
Анонси
Галерея
Картинна галерея
Картинна галереяКартинна галерея
На даний момент 667 гостей на сайті