Пошук

НАУКА І ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ПО-КРЕМЕНЕЦЬКИ

З ініціативи випускниці нашого навчального закладу, а нині вчителя-методиста відділу освіти Скалатської  об’єднаної територіальної громади Наталії Соловської на базі Староскалатської ЗОШ пройшов семінар-практикум «Інноваційні підходи при вивченні іноземних мов» для вчителів іноземної мови Підволочиського району.

Активними учасниками наукового зібрання стали науково-педагогічні працівники Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка, кандидати педагогічних наук, доценти кафедри іноземних мов і методики їх викладання Інна Клак і Надія Яценюк. Спільно з волонтером Корпусу Миру США Абрамом Чарльзом Краузе, волонтером німецької організації «Молодь за кордоном» Девідом Ґреґором Майєром та вчителями ЗОШ вони провели ворк-шоп, під час якого презентували процес впровадження інтерактивних форм роботи з використанням мультимедійних технологій на уроках англійської та німецької мов.

У рамках семінару-практикуму, крім Староскалатської школи, наші науковці відвідали також Колодіївську та Новосілківську ЗОШ, де провели профорієнтаційну роботу зі старшокласниками. Школярі мали нагоду дізнатися про правила вступу до нашого ЗВО, ознайомитися з умовами навчання в академії, а також наживо поспілкуватися з волонтерами іноземними мовами.

Практичний науковий форум залишив яскраві позитивні враження у місцевих педагогів та учнів, окремі з яких вже вважають себе потенційними абітурієнтами Кременецької гуманітарно-педагогічної академії  ім. Тараса Шевченка.

 
Анонси
Галерея
50
5050
На даний момент 754 гостей на сайті