Пошук

УМІЮТЬ БОРОТИСЯ І ПЕРЕМАГАТИ

Відбувся традиційний  турнір з футзалу серед дівчат, присвячений  дню 8 Березня. У змаганнях брали участь команди: ”Фізичне виховання (інститут)“ , 11-Б групи біологічного факультету, ”Дошкільне виховання“, ”Іноземна філологія“, команди 11-Р та 11-М груп мистецького факультету та ”Фізичне виховання (коледж)“.

У фіналі за ІІІ – ІV місця з переконливим рахунком 3:0 команда ”Фізичне виховання“ (коледж) показала свою перевагу над футболістками 11-Б групи, а в запеклому поєдинку за І – ІІ місця перемогу над колегами факультету ”Іноземна філологія“ отримали спортсменки збірної команди ”Фізичне виховання (інститут)“ – 3:1!

Під час нагородження були визначені такі номінації: ”Кращий воротар“ – Ганна Кузьмич (22-Ф), ”Кращий бомбардир“ – Вікторія Сосюк (43-Фз), ”Кращий гравець“ – Леся Заслуцька (31-Н), ”Гравець глядацьких симпатій“ – Надія Лень (12-ДПК) та Олена Ватажук (11-Б), ”Найактивніший гравець“ – Яна Хрещук (22-Фк), ”Гравець викладацьких симпатій“ – Ольга Хавень (11-А).

Дякуємо за участь в організації та проведенні змагань кафедрі  теорії і методики фізичного виховання, студентському профкому та його голові Андрієві Заблоцькому, а також спонсорам змагань.

 
Анонси
Галерея
foto 4
foto 4foto 4
На даний момент 1249 гостей на сайті