Пошук

НА ЗАХИСТІ ПРАВ СТУДЕНТА

Омбудсмен з прав студентів Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Тетяна Бешок провела онлайн-зустріч зі здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Дошкільна освіта», де насамперед повідомила, що кожен має можливість анонімно звернутись до студентського омбудсмена, абсолютно конфіденційно подати звернення, скаргу,  зробити зауваження чи пропозицію, повідомити про порушення своїх прав, свобод та інтересів.

На зустрічі були присутні голова профспілкового комітету Андрій Заблоцький та члени студентського самоврядування. Зустріч передбачала обговорення Положення про освітнього омбудсмена та процедуру захисту прав здобувачів вищої освіти. Детально обговорили мету, завдання діяльності, обов’язки та процедуру звернення до освітнього омбудсмена, основні права й обов’язки якого озвучив  Андрій Заблоцький. У ході онлайн-зустрічі присутні провели психологічні вправи, які сприяють підвищенню самооцінки, формуванню впевненості та лідерських якостей у здобувачів вищої освіти.

Свобода, демократія, соціальна відповідальність, якість освіти – основні постулати діяльності освітнього омбудсмена як дієвого механізму захисту прав та законних інтересів студентів.


 
Анонси
Галерея
47
4747
На даний момент 702 гостей на сайті